OXO Bezem en Blik

 39,95

Met de OXO Bezem en Blik is het heel eenvoudig om snel iets op de vegen. Je hoeft niet meer door de knieën met een stoffer en blik. Want met de OXO Bezem en Blik kun je gewoon staand het vuil in het blik vegen. Je klikt met één beweging het blik in de juiste positie vast om hem snel in de vuilnisbak te legen.

 • Hoogte: 97,0 centimeter
(2 klantbeoordelingen)

Gratis verzenden vanaf €30,-

 • Gratis retourneren
 • Uitstekende garantievoorwaarden
 • 30 dagen bedenktijd
 • Goede klantenservice
 • 1-2 dagen levertijd

Gebruiksaanwijzing

Als je deze OXO Bezem en Blik bij de zachte grepen vastpakt, merk je meteen hoe degelijk deze Bezem en Blik is. 

Eenvoudig klik je de bezem van het blik. Vervolgens veeg je het vuil zonder moeite in het blik, dat perfect op de grond aansluit. De tanden boven het blik zorgen ervoor dat je de bezem direct schoonveegt. En echt al het vuil in het blik verdwijnt.

Na gebruik leeg je het blik eenvoudig in de vuilnisbak en klik je de bezem weer aan het blik. Klaar om hem compact op te bergen.

Altijd een schone bezem

Het blik bevat handige tanden die de bezem schoonkammen. Zo weet je zeker dat haren en stof niet in de bezem blijven zitten. Want een schone bezem is het begin van een keurig geveegd huis of werkruimte.

De beste bezem en blik

Deze bezem en blik heeft precies de juiste hoogte. En hij houdt heel comfortabel vast. Na het vegen leeg je het blik zonder knoeien in de vuilnisbak. En hang je hem compact weer aan het ophangoog op in de bezemkast. Daarom is dit de beste bezem en blik die je je maar kunt wensen.

Icoon Compact
Opbergen

Compact opbergen

Antislip
Anti-slip

Ligt stevig in de hand

Zachte greep
Zachte greep

Comfortabel handvat

Icoon Duurzaam
Duurzaam

Lange levensduur

Icoon Lichte-bediening
Bediening

Lichte bediening

Makkelijk opbergen

Je klikt de bezem van de OXO Bezem en Blik eenvoudig aan het blik, zodat je hem staand kunt opbergen. Je kunt het blik ook omklappen zodat je hem liggend of hangend op kunt bergen. Uiteraard is dit bezem en blik uitgerust met een handig ophangoog.

OXO Blik en Bezem

Comfortabele greep

OXO staat bekend om de comfortabele anti-slipgreep. Het zit zelfs in de naam. “OXO Good Grips”. En deze greep voeren ze overal door. Zo is er geen product dat niet prettig vasthoudt. Meestal bevat het handvat santoprene. Dit is een soort rubber. Voedselveilig, zacht en hittebestendig. Echt een comfortabele greep!

OXO Staande Blik en Bezem

Lange levensduur

Deze bezem en blik is gemaakt van duurzaam santoprene, nylon en eersteklas kunststof. Deze materialen zorgen er samen met het innovatieve ontwerp voor dat deze bezem en blik heel lang mee gaat. 

Ook de lange nylon haren zijn sterk en duurzaam.

Innovatief ontwerp

OXO werkt elke dag aan het verbeteren van de ontwerpen van haar producten. Hierdoor loopt OXO Good Grips voorop als het gaat om innovatie en lange levensduur van haar producten.

Daarom wil je deze bezem en blik van OXO Good Grips

 • Comfortabel anti-slip handvat
 • Bezemkam om de bezem schoon te houden
 • Eenvoudig te legen
 • Eenvoudig op te bergen
 • Voorzien van ophangoog

Upright Sweep Set (EN)

The versatile Sweep Set includes a full-size broom and extra-large dustpan. We “flag” all of our broom bristles at the end to promote more efficient sweeping. Flagging is a process that frays bristles; resulting in a larger surface area and a soft, feathered texture that effectively grabs dust and dirt.The dustpan has teeth to comb out dirt and a flexible lip that conforms to surfaces, so dust doesn’t slip underneath. Dustpan locks open for easy emptying.

Producteigenschappen

Gewicht 392 g
Afmetingen 97 × 24,4 × 8,5 cm
Garantie

1 jaar fabrieksgarantie, 30 dagen op zicht

Eigenschappen

Anti-slip, Verzacht handvat, Gemakkelijk opbergen

Kleur

Rood, Wit, Zwart

Materiaal

Kunststof, Santoprene

2 beoordelingen voor OXO Bezem en Blik

 1. Brigitte

  Veel last van mijn rug, dus dit is een uitkomst!

 2. J. Keerweer

  Erg mooi materiaal. Ben er blij mee.

  Joep

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *