OXO Blikopener met Kliksluiting

 23,95

Met de OXO Blikopener met Kliksluiting is het niet nodig om de handgrepen constant samengedrukt te houden. Zet de opener op het blik, klik de blikopener dicht en draai met de extra grote draaiknop het blik open. Door met je duim de blikopener te ontgrendelen, kun je hem weer van het blik afhalen.

Gratis verzenden vanaf €30,-

  • Gratis retourneren
  • Uitstekende garantievoorwaarden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Goede klantenservice
  • 1-2 dagen levertijd

Gebruiksaanwijzing

Als je deze stevige blikopener met kliksluiting bij de royale, zachte greep vastpakt voel je meteen dat hij perfect in de hand ligt. Ook als je handen nat zijn, glijdt hij er niet uit. 

Je zet de blikopener eenvoudig op de rand van het blik. De opener klikt zich meteen vast op de rand. Dat maakt het openen makkelijker en veiliger. Je draait aan de lichte, royale knop en het vlijmscherpe mes snijdt eenvoudig het blik open.

Na gebruik druk je op de knop om de kliksluiting direct weer te openen. Schoonmaken met een vochtige doek of handwas.

Je hoeft niet te knijpen

Omdat de blikopener zich vastklikt op het blik, hoef je hem niet de hele tijd in te knijpen. Hierdoor is de opener perfect voor mensen met wat minder kracht in de handen. Daarnaast is deze kliksluiting ook gewoon handig en veilig.

De beste blikopener met kliksluiting

Dit is de beste blikopener met kliksluiting. De grepen zijn zacht en anti-slip. De draaiknop royaal en soepel. Het mes is vlijmscherp. En de opener klikt automatisch dicht als je het mes op het blik zet. Hij is perfect voor zowel rechts- als linkshandigen. En voor iedereen die wat minder kracht in de handen heeft.

Icoon Lichte-bediening
Bediening

Zeer lichte bediening

Antislip
Anti-slip

Ligt stevig in de hand

Icoon Duurzaam
Duurzaam

Lange levensduur

Zachte greep
Zachte greep

Comfortabel handvat

Icoon Scherp
Scherp

Vlijmscherp RVS snijwiel

Icoon Royaal
Draaiknop

Met royale draaiknop

Handig keukengerei

Het keukengerei van OXO Good Grips maakt koken en bakken leuker en makkelijker. Deze blikopener is voor links- en rechtshandigen. Voor mensen met wat minder kracht in hun handen. En voor iedereen die een echt goede blikopener met een lange levensduur wil.

OXO Beste Blikopener Kliksluiting

Comfortabele greep

OXO staat bekend om de comfortabele anti-slipgreep. Het zit zelfs in de naam. “OXO Good Grips”. En deze greep voeren ze overal door. Zo is er geen product dat niet prettig vasthoudt. Meestal bevat het handvat santoprene. Dit is een soort rubber. Voedselveilig, zacht en hittebestendig. Echt een comfortabele greep!

OXO Blik Opener Kliksluiting

Royale draaiknop

De royale draaiknop op de blikopener met kliksluiting zorgt ervoor dat het draaien heel gemakkelijk en licht gaat. Bij iedere soepele draai, snijdt het vlijmscherpe snijwiel verder door het blik. Zo open je het blik snel en zonder veel moeite. 

Innovatief ontwerp

OXO werkt elke dag aan het verbeteren van de ontwerpen van haar producten. Hierdoor loopt OXO Good Grips voorop als het gaat om innovatie en lange levensduur van haar producten.

Daarom wil je deze blikopener van OXO Good Grips

  • De kliksluiting houdt de blikopener eenvoudig op het blik
  • Met één druk op de knop gaat de kliksluiting weer open
  • Het scherpe RVS snijwiel snijdt eenvoudig door het blik
  • Comfortabele voorgevormde handgrepen
  • Groot draaiwiel

OXO Good Grips Snap-Lock Can Opener (EN)

Locks onto cans so you don’t have to squeeze while turning. Designed for simplicity and comfort, the Snap-Lock Can Opener is easy on the eyes and hands. Squeeze it closed and hear the lock snap shut. The Can Opener will hold the can as you turn the knob, so you don’t need to grip tightly. Press the lock open with your thumb to release the can. Handwash only

Producteigenschappen

Gewicht 178 g
Afmetingen 18,8 × 8 × 8 cm
Garantie

1 jaar fabrieksgarantie, 30 dagen op zicht

Eigenschappen

Anti-slip, Verzacht handvat, Lichte bediening

Kleur

Zwart

Materiaal

RVS, Santoprene

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “OXO Blikopener met Kliksluiting” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *