OXO Blikopener

 20,95

Met de OXO Blikopener is ieder blik in een handomdraai geopend. De grote comfortabele handgrepen geven je extra kracht terwijl het scherpe snijwiel door het blik snijdt. Dankzij de grote draaiknop hoef je weinig moeite te doen om je blik keurig te openen. Deze blikopener is ook voorzien van een flesopener.

Gratis verzenden vanaf €30,-

  • Gratis retourneren
  • Uitstekende garantievoorwaarden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Goede klantenservice
  • 1-2 dagen levertijd

Gebruiksaanwijzing

Als je deze stevige blikopener bij de royale, zachte greep vastpakt voel je meteen dat hij perfect in de hand ligt. Ook als je handen nat zijn, glijdt hij er niet uit. 

Je zet de blikopener eenvoudig op de rand van het blik. Je draait aan de lichte, royale knop en het vlijmscherpe mes snijdt eenvoudig het blik open. Na gebruik maak je hem schoon met een vochtige doek of handwas.

Blikopener met flessenopener

Deze blikopener is perfect voor het openen van conservenblikken. Maar je gebruikt hem ook voor het openen van een kroonkurk. Dit doe je eenvoudig met de ingebouwde flessenopener of bieropener.

De beste blikopener

Dit is de beste blikopener. De grepen zijn zacht en anti-slip. De draaiknop royaal en soepel. Het mes is vlijmscherp. Hij is perfect voor zowel rechts- als linkshandigen. En voor iedereen die graag een duurzame blikopener in huis haalt.

Icoon Lichte-bediening
Bediening

Zeer lichte bediening

Antislip
Anti-slip

Ligt stevig in de hand

Icoon Duurzaam
Duurzaam

Lange levensduur

Zachte greep
Zachte greep

Comfortabel handvat

Icoon Scherp
Scherp

Vlijmscherp RVS snijwiel

Icoon Royaal
Draaiknop

Met royale draaiknop

Handig keukengerei

Het keukengerei van OXO Good Grips maakt koken en bakken leuker en makkelijker. Deze blikopener is voor links- en rechtshandigen. Voor mensen met wat minder kracht in hun handen. En voor iedereen die een echt goede blikopener met een lange levensduur wil.

OXO Opener Blik

Comfortabele greep

OXO staat bekend om de comfortabele anti-slipgreep. Het zit zelfs in de naam. “OXO Good Grips”. En deze greep voeren ze overal door. Zo is er geen product dat niet prettig vasthoudt. Meestal bevat het handvat santoprene. Dit is een soort rubber. Voedselveilig, zacht en hittebestendig. Echt een comfortabele greep!

OXO Opener Blikjes

Royale draaiknop

De royale draaiknop op deze blikopener zorgt ervoor dat het draaien heel gemakkelijk en licht gaat. Bij iedere soepele draai, snijdt het vlijmscherpe snijwiel verder door het blik. Zo open je het blik snel en zonder veel moeite. 

Innovatief ontwerp

OXO werkt elke dag aan het verbeteren van de ontwerpen van haar producten. Hierdoor loopt OXO Good Grips voorop als het gaat om innovatie en lange levensduur van haar producten.

Daarom wil je deze blikopener van OXO Good Grips

  • Grote comfortabele anti-sliphandgrepen
  • Extra grote draaiknop
  • Scherp snijwiel
  • Ingebouwde flesopener

Soft-Handled Can Opener (EN)

Large, comfortable handles take the pain out of opening cans. The Soft-Handled Can Opener has big, cushioned handles and an oversized knob that turns easily, taking the hard work out of opening cans. The sharp cutting wheel is made of sturdy stainless steel. Also features a built-in bottle opener.

Producteigenschappen

Gewicht 221 g
Afmetingen 18,5 × 8 × 8 cm
Garantie

1 jaar fabrieksgarantie, 30 dagen op zicht

Eigenschappen

Anti-slip, Verzacht handvat, Lichte bediening

Kleur

RVS, Zwart

Materiaal

RVS, Santoprene

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “OXO Blikopener” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *