OXO Cupcake Glaceermes

 7,95

Dit OXO Cupcake Glaceermes combineert de juiste stugheid en flexibiliteit om cupcakes perfect te decoreren. Het zorgt ervoor dat de cupcake tijdens het glazuren niet beschadigt en dat de juiste hoeveelheid glazuur keurig verspreid wordt.

 • Lengte: 22,4 centimeter

Gratis verzenden vanaf €30,-

 • Gratis retourneren
 • Uitstekende garantievoorwaarden
 • 30 dagen bedenktijd
 • Goede klantenservice
 • 1-2 dagen levertijd

Gebruiksaanwijzing

Plaats het glazuur op de afgekoelde cupcakes. Neem het OXO Cupcake Glaceermes in de hand. Je merkt meteen dat hij stevig in de hand ligt. Smeer nu voorzichtig over het glazuur om het egaal en gelijkmatig te verspreiden. 

Je merkt dat het mes flexibel is, waardoor de kans dat je de cupcake kapot maakt heel klein is. Na gebruik mag dit glaceermes in de vaatwasser.

OXO Beste Cupcake Glaceermes

Een knik en gladde randen

Het OXO Cupcake Glaceermes heeft een knik, zodat je tijdens het glazuren niet tegen het aanrechtblad stoot. De gladde randen zorgen voor een perfecte verspreiding van het glazuur. En dankzij het comfortabele anti-sliphandvat maakt het niet uit of je 1 of 100 cupcakes wilt glazuren. Zo prettig ligt het in de hand.

Het beste glaceermes

Het OXO Cupcake Glaceermes is de beste die er is. Hij is zo ontworpen dat je het glazuur perfect kunt verspreiden, zonder de cupcake te beschadigen. Uiteraard ligt dit mes heel prettig in de hand.
Icoon Voedselveiligheid
Veilig

Voedselveilig RVS blad

Absoberend
Buigzaam

Het mes vangt de druk op

Icoon Duurzaam
Duurzaam

Lange levensduur

Zachte greep
Zachte greep

Van anti-slip santoprene

Icoon Lichte-bediening
Bediening

Lichte bediening

Icoon Vaatwasser
Vaatwasser

Mag in de vaatwasser

Handig bakgerei

Het bakgerei van OXO Good Grips maakt bakken leuker en makkelijker. Dit glaceermes is voor links- en rechtshandigen. Voor als je van een fijne, zachte greep houdt. En voor iedereen die de beste cupcakes wil maken.

OXO Glaceermes Cupcake

Comfortabele greep

OXO staat bekend om de comfortabele anti-slipgreep. Het zit zelfs in de naam. “OXO Good Grips”. En deze greep voeren ze overal door. Zo is er geen product dat niet prettig vasthoudt. Meestal bevat het handvat santoprene. Dit is een soort rubber. Voedselveilig, zacht en hittebestendig. Echt een comfortabele greep!

OXO Goed Cupcake Glaceermes

Buigzaam mes

Het mes heeft een knik en is buigzaam. Hierdoor vangt het de druk op en voorkomt het dat de cupcake beschadigt. Zo weet je zeker dat je alleen maar perfect geglazuurde cupcakes maakt.

Innovatief ontwerp

OXO werkt elke dag aan het verbeteren van de ontwerpen van haar producten. Hierdoor loopt OXO Good Grips voorop als het gaat om innovatie en lange levensduur van haar producten.

Daarom wil je dit glaceermes van OXO Good Grips

 • Vaatwasserbestendig
 • Gladde randen voor optimale verspreiding
 • Knik in het mes voor gebruiksgemak
 • Comfortabel anti-sliphandvat
 • Perfecte stugheid en flexibiliteit van het lemme

Cupcake Icing Knife (EN)

For controlled icing that won’t smush cupcakes. The sturdy yet flexible stainless steel blade takes the fear of broken cupcakes out of icing. The smooth edges allow for even coats and the soft handle is contoured for a comfortable grip. The Icing Knife is angled to keep the frosting-covered blade off your countertops.

Producteigenschappen

Gewicht 40 g
Afmetingen 22,4 × 2,4 × 2,4 cm
Eigenschappen

Anti-slip, Verzacht handvat, Vaatwasserbestendig

Garantie

1 jaar fabrieksgarantie, 30 dagen op zicht

Kleur

RVS, Zwart

Materiaal

RVS, Santoprene

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “OXO Cupcake Glaceermes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *