OXO Grote Zelfreinigende Pluizenborstel

De OXO Grote Zelfreinigende Pluizenborstel pakt gemakkelijk pluizen, haren en schilfers van meubels en kussens. Na gebruik reinigt hij zichzelf in de bijgeleverde houder. De borstel is uiteraard uitgerust met een comfortabel anti-slip handvat en een handig ophangoog.

 24,95

Voeg toe aan je verlanglijstje Wordt toegevoegd aan je verlanglijstje Toegevoegd aan je verlanglijstje
Productnummer12168700 Categories, Tags,

De OXO Grote Zelfreinigende Pluizenborstel pakt gemakkelijk pluizen, haren en schilfers van meubels en kussens. Na gebruik reinigt hij zichzelf in de bijgeleverde houder. De borstel is uiteraard uitgerust met een comfortabel anti-slip handvat en een handig ophangoog.

Zo werkt de Pluizenborstel

Je neemt de Grote Pluizenborstel uit de houder. Vervolgens veeg je ermee over de gestoffeerde meubels of kussens. Hou hierbij de aangegeven veegrichting aan (dit staat met een grote pijl aangegeven, dus dat kan niet missen). De knikkende kop helpt je om de borstel recht op het oppervlak te houden. De pluizenborstel pakt gemakkelijk alle pluisjes op. Na gebruik stop je hem terug in die houder, waarin hij zichzelf reinigt. Klaar voor een volgend gebruik.

Huisdieren?

Als je huisdieren hebt is de OXO Pluizenborstel je grootste vriend. Maar ook als je lange haren hebt die in sommige tijden van het jaar behoorlijk uitvallen is deze borstel erg handig. Of als je af en toe last hebt van roos. En verzin zelf nog maar meer redenen. Want die zijn er voldoende.

Zelfreinigend

Het grote nadeel van een pluizenborstel is toch altijd dat deze zo snel vies wordt. En dat je hem dan schoon moet maken. Daarom is deze Grote Pluizenborstel zelfreinigend. Je doet de borstel na Gebruik in de meegeleverde houder. De borstel reinigt zichzelf en de pluizen en haren blijven in de houder achter. Is hij vol? Dan open je de onderkant en schud je het vuil eruit.

Dit is handig

Daarom wil je deze Pluizenborstel van OXO Good Grips:

  • Zelfreinigend
  • Het vuil blijft in de houder
  • Groot formaat
  • Knikkende kop
  • Voorzien van ophangoog
  • Voorzien van comfortabel anti-sliphandvat
  • Borstelrichting wordt aangegeven door duidelijke pijl
  • Inclusief handige houder

Video

 

OXO FurLifter Furniture Brush

FurLifter combines the effectiveness of a traditional lint brush with the convenience of a self-cleaning base – no refills required. Best of all, it’s quick and easy, giving you more time with your furry friends.

Gewicht329 g
Afmetingen34.5 × 8.2 × 5.2 cm
Eigenschappen

Voor rechts- en linkshandigen, Anti-slip, Verzacht handvat, BPA-vrij, Gemakkelijk opbergen

Garantie

1 jaar fabrieksgarantie, 30 dagen op zicht

Kleur

Rood, Wit

Materiaal

Kunststof, Santoprene

EAN-nummer

719812046884

Inhoud van de set

Borstel, Houder

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OXO Grote Zelfreinigende Pluizenborstel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Misschien vind je dit ook handig