OXO POP Container 2.0 Groot Vierkant Medium 4,2 liter

Deze grote vierkante voorraadbus van 4,2 liter is 16 x 16 x 24 centimeter. Een erg handig formaat voor diverse droge voedingswaren, maar ook voor klus- en hobbyspullen.

Deze OXO POP Container 2.0 is het nieuwe, verbeterde model

 20,95

Zet op mijn verlanglijstje We zetten hem op jouw verlanglijst Staat op je verlanglijst

Luchtdichte voorraadbus van 4,2 liter

De OXO Voorraadbus ‘POP Container 2.0’ sluit je met een simpele klik luchtdicht af. Zo blijft de inhoud lang vers. Op het deksel zit een knop die je met één hand licht indrukt om de voorraadbus te openen. Door hem opnieuw in te drukken sluit je de voorraadbus weer luchtdicht af. Dit gebeurt doordat het deksel de voorraadbus een klein beetje vacuüm trekt.

Voorraadbus van hoogwaardig kunststof

Deze OXO Voorraadbus Groot Vierkant Medium van 4,2 liter is vervaardigd uit hoogwaardig BPA-vrij kunststof. De voorraadbus is helder transparant en het deksel is wit. De bussen maak je eenvoudig schoon en mogen in de vaatwasmachine.

Handige vorm voorraadbus

Alle OXO POP Container 2.0 Voorraadbussen zijn handig in gebruik. Ze hebben afgeronde hoeken, zodat je de inhoud er gemakkelijk uitschenkt. En ze zijn heel handig stapelbaar. Zodat je alle ruimte zo efficient mogelijk benut.

Zo is de bus van 2,6 liter precies 2 keer zo hoog als de bus van 1,1 liter. En die van 4,2 liter is weer precies zo hoog als die van 1,1 en 2,6 liter bij elkaar. Daarbij passen er op een Groot Vierkante voorraadbus precies 4 Mini Vierkante voorraadbussen of 2 smal rechthoekige voorraadbussen.

Accessoires

Onder het deksel van deze voorraadbus zit een knop waaraan je gemakkelijk een accessoire klikt. De koffielepel, schraper, schep, zeeflepel, datumschijf en bewaarsteen passen op dekseltype A van de POP 2.0 Groot Vierkant Medium 4,2 liter. Ook de handige etiketten zijn geschikt voor de POP Container 2.0 Groot Vierkant.

Dit is handig

Daarom wil je deze Voorraadbus van OXO Good Grips:

  • Luchtdicht afsluiten
  • Met één hand te openen
  • Eenvoudig schenken
  • Gemakkelijk schoonmaken
  • Ruimtebesparend
  • Stapelbaar
  • Zeer duurzaam
  • BPA-vrij
Afmetingen16 × 16 × 24 cm
EAN-nummer

719812684918

Eigenschappen

Stapelbaar, Vaatwasserbestendig, BPA-vrij, Gemakkelijk opbergen, Lichte bediening

Garantie

1 jaar fabrieksgarantie, 30 dagen op zicht

Kleur

Transparant, Wit

Materiaal

Kunststof

Inhoud

4,2 liter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Beoordeel als eerste “OXO POP Container 2.0 Groot Vierkant Medium 4,2 liter”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Misschien vind je dit ook leuk