OXO Precision Beslagdispenser

 26,95

Met de OXO Beslagdispenser doseer je de perfecte hoeveelheid beslag zonder te knoeien. Zo maak je de perfecte pannenkoeken, wafels en cupcakes. Dankzij handige bediening, eenvoudige reiniging en de unieke drupvrije tuit wil je vanaf nu iedere dag wel iets lekkers bakken. Met Europese maataanduiding in Milliliters.

 • Inhoud: 1 liter
OXO Precision Beslagdispenser
OXO Precision Beslagdispenser  26,95

Gratis verzenden vanaf €30,-

 • Gratis retourneren
 • Uitstekende garantievoorwaarden
 • 30 dagen bedenktijd
 • Goede klantenservice
 • 1-2 dagen levertijd

Gebruiksaanwijzing

Deze extreem handige beslagdispenser werkt heel eenvoudig. Je vult hem met beslag en je doet het deksel erop. Vervolgens til je hem op bij de zachte greep en hou je hem boven de koekenpan of beslagvorm. Door licht in het handvat te knijpen opent de tuit aan de onderkant zich, waardoor het beslag er gedoseerd uitkomt.

Na gebruik maak je hem eenvoudig schoon, doordat de doseertuit aan de buitenkant zit. Deze beslagdispenser mag ook in de vaatwasmachine.

Zachte anti-slipgreep

De anti-slipgreep is van zacht santoprene. Dit is een hittebestendig en voedselveilig rubber. Het zorgt ervoor dat de beslagdispenser prettig en stevig in de hand ligt. Ook als je wat minder kracht in je handen hebt. 

De beste beslagdispenser

De OXO Precision Beslagdispenser is geschikt voor zowel dik als dun beslag. De beslagdispenser is voorzien van maataanduidingen in milliliter, cups en ounces. Hij heeft een lichte bediening en een zachte greep. Dit maakt hem tot de beste beslagdispenser die je maar kunt vinden.

Icoon BPA-vrij
Voedselveilig

Van BPA-vrij kunststof

Icoon PVC-vrij
Voedselveilig

Van PVC-vrij kunststof

Antislip
Anti-slip

Ligt stevig in de hand

Zachte greep
Zachte greep

Comfortabel handvat

Icoon Vaatwasser
Vaatwasser

Mag in de vaatwasser

Icoon Lichte-bediening
Bediening

Lichte bediening

Bewaar het beslag nog een dagje

Het deksel gebruik je als je het beslag wilt bewaren. En tijdens het uitschenken doet hij dienst als druppelvanger. De beslagdispenser is vervaardigd uit helder BPA-vrij kunststof en mag na gebruik in de vaatwasmachine.

OXO Beslagdispender 'precision'

Comfortabele greep

OXO staat bekend om de comfortabele anti-slipgreep. Het zit zelfs in de naam. “OXO Good Grips”. En deze greep voeren ze overal door. Zo is er geen product dat niet prettig vasthoudt. Meestal bevat het handvat santoprene. Dit is een soort rubber. Voedselveilig, zacht en hittebestendig. Echt een comfortabele greep!

OXO Beslagdispender 'precision'

Lichte bediening

Deze beslagdispenser heeft een zeer lichte bediening. Dat maakt het bakken van pannenkoeken, poffertjes, cakejes of koekjes nog leuker. Je tilt de dispenser met één hand op. Is dit te zwaar, dan kun je ook twee handen gebruiken. Het knijpen gaat heel licht. Ook als je wat minder kracht in je handen hebt. En natuurlijk is hij gemaakt voor zowel rechts- als linkshandigen.

Innovatief ontwerp

OXO werkt elke dag aan het verbeteren van de ontwerpen van haar producten. Hierdoor loopt OXO Good Grips voorop als het gaat om innovatie en lange levensduur van haar producten.

Daarom wil je deze beslagdispenser van OXO Good Grips

 • Voor het perfect doseren
 • Voorkomt knoeien
 • Maataanduidingen in Milliliter
 • Inhoud 1 liter
 • Eenvoudig te reinigen
 • Vaatwasmachinebestendig
 • Inclusief handig deksel
 • BPA-vrij

OXO Precision Batter Dispenser (EN)

Whether you’re making a pancake breakfast, a million mini muffins, or cupcakes for a party, the Precision Batter Dispenser is a precise, easy-to-use solution for less mess. The easy-to-squeeze handle is comfortable to hold, and the shut-off valve provides total control help prevent drips. The top opening is wide for no-fuss filling and the clear, BPA-free body features measurement markings for up to 4 Cups of thin or thick batter. The valve is removable for quick clean-up and the lid doubles as a drip tray between squeezes.  

Producteigenschappen

Gewicht 302 g
Afmetingen 19,4 × 11,4 × 18,5 cm
Eigenschappen

Anti-slip, Verzacht handvat, Vaatwasserbestendig, BPA-vrij, Lekvrij, Lichte bediening

Garantie

1 jaar fabrieksgarantie, 30 dagen op zicht

Kleur

Transparant, Zwart

Materiaal

Kunststof, Nylon

Inhoud

1 liter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “OXO Precision Beslagdispenser” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *