OXO RVS Dunschiller Y-model

 16,95

Deze OXO RVS Dunschiller uit de SteeL-Collectie is vlijmscherp, ligt prettig in de hand en ziet er ongelooflijk mooi uit.

De SteeL-Collectie bevat alleen de mooiste, beste en meest duurzame OXO-producten. Dus ook deze stijlvolle dunschiller.

OXO RVS Dunschiller Y-model
OXO RVS Dunschiller Y-model  16,95

Gratis verzenden vanaf €30,-

 • Gratis retourneren
 • Uitstekende garantievoorwaarden
 • 30 dagen bedenktijd
 • Goede klantenservice
 • 1-2 dagen levertijd

Gebruiksaanwijzing

Als je deze RVS dunschiller bij de royale, zachte greep vastpakt voel je meteen dat hij perfect in de hand ligt. Ook als je handen nat zijn, glijdt hij er niet uit. 

Je zet het dubbelzijdige, vlijmscherpe mes op het te schillen stuk groente of fruit. Zonder veel kracht te zetten, schil je de dunne schil eraf. Na gebruik mag hij gewoon in de vaatwasser.

Zachte anti-slipgreep

De dunschiller is van mooi geborsteld RVS. Maar de onderkant van de greep is van zacht santoprene. Dit is een hittebestendig en voedselveilig rubber. Dit zorgt ervoor dat de dunschiller prettig en stevig in de hand ligt. Ook als je wat minder kracht in je handen hebt. En hij is anti-slip. Ook als je handen nat zijn.

De beste RVS dunschiller

De Dunschillers van OXO zijn beroemd. Ze worden gezien als de beste dunschillers ter wereld. Deze OXO Mat RVS Dunschiller uit de SteeL-Collectie is in ieder geval een erg mooie dunschiller. Met een scherp mes en een comfortabele greep.

Icoon Voedselveiligheid
Voedselveilig

Gemaakt van RVS

Antislip
Anti-slip

Ligt stevig in de hand

Icoon Duurzaam
Duurzaam

Lange levensduur

Zachte greep
Zachte greep

Comfortabel handvat

Icoon Scherp
Scherp

Vlijmscherp RVS snijwiel

Icoon Vaatwasser
Vaatwasser

Mag in de vaatwasser

Handig keukengerei

Het keukengerei van OXO Good Grips maakt koken en bakken leuker en makkelijker. Deze dunschiller is voor links- en rechtshandigen. Voor mensen met wat minder kracht in hun handen. En voor iedereen die een echt goede dunschiller met een lange levensduur wilt.

OXO RVS Dunschiller Y-model 'SteeL'

Comfortabele greep

OXO staat bekend om de comfortabele, anti-slipgreep. Het zit zelfs in de naam. “OXO Good Grips”. En deze greep voeren ze overal door. Zo is er geen product dat niet prettig vasthoudt. Meestal bevat het handvat santoprene. Dit is een soort rubber. Voedselveilig, zacht en hittebestendig. Echt een comfortabele greep!

OXO RVS Dunschiller Y-model SteeL

Vlijmscherp mes

Voor het mes gebruikt OXO het beste staal. Uiteraard roestvrij en geschikt voor de vaatwasser. Dit mes is vlijmscherp. En het blijft scherp. Uiteraard neemt het wel iets af. Maar het zal je verbazen hoe scherp hij nog blijft. Daar heb je heel lang plezier van.

OXO SteeL

SteeL-Collectie

De OXO SteeL-Collectie is het neusje van de zalm. Het is het beste wat OXO te bieden heeft. Altijd gemaakt van duurzaam roestvrijstaal. En altijd voorzien van een lange levensduur. Als je houdt van een mooi èn doordacht ontwerp, dan is de SteeL-Collectie perfect voor jouw keuken.

Daarom wil je deze dunschiller van OXO Good Grips

 • Stijlvol Mat RVS
 • Blijvend scherp
 • Duurzaam
 • Comfortabele anti-slipgreep
 • Voorzien van aardappeloogverwijderaar
 • Voor zowel links- als rechtshandig
 • Schilt alleen de schil, niet het fruit
 • Lichte bediening
 • Vaatwasserbestendig

OXO Good Grips SteeL Peeler (EN)

The sleek OXO Steel Prep Y-Peeler makes quick work of those otherwise time-consuming prep tasks. Need to peel pounds of potatoes? This can get through the pile in no time. Making a lasagna with zoodles? Our Y-Peeler can easily glide through zucchini to slice off perfectly thin sheets. Need to prep bunch of carrots? Again, this Peeler is your answer. The sharp, Japanese stainless steel blade shines when it comes to firm fruits and vegetables, leaving you with perfectly prepped produce. And there’s minimal effort required on your end: The blade does all the work, while the contoured handle with non-slip accents ensures you’re comfortable (and in control) no matter how much or how little prep work there is get done. Dishwasher safe.

Producteigenschappen

Gewicht 99 g
Afmetingen 1,8 × 7,5 × 13 cm
Garantie

1 jaar fabrieksgarantie, 30 dagen op zicht

Kleur

RVS

Materiaal

RVS

Eigenschappen

Voor rechts- en linkshandigen, Anti-slip, Verzacht handvat, Vaatwasserbestendig, Lichte bediening