OXO RVS Knoflookpers

 24,95

De stevige OXO Knoflookpers is gemaakt van eersteklas roestvrijstaal. Hij perst de knoflook perfect en volledig door de gaatjes. Met een simpele beweging heb je de knoflookteentjes geperst. De zachte, comfortabele handgrepen vangen de druk op. En het schoonmaken is zo gebeurd. Dit is de ideale knoflookpers waar je heel lang plezier van zult hebben.

OXO Knoflookpers 11327300
OXO RVS Knoflookpers  24,95

Gratis verzenden vanaf €30,-

 • Gratis retourneren
 • Uitstekende garantievoorwaarden
 • 30 dagen bedenktijd
 • Goede klantenservice
 • 1-2 dagen levertijd

Gebruiksaanwijzing

Als je deze stevige knoflookpers bij de royale, zachte greep vastpakt voel je meteen dat hij perfect in de hand ligt. Ook als je handen nat zijn, glijdt hij er niet uit. 

Je opent de knoflookpers en legt de gepelde tenen in het royale reservoir. Vervolgens knijp je de knoflookpers dicht. Zonder veel kracht te zetten, perst hij de knoflook efficiënt door het perfect gevormde rooster.

Na gebruik mag hij uiteraard in de vaatwasser.

Eenvoudig schoonmaken

Wat is de reden dat je liever geen knoflookpers gebruikt? Precies, het schoonmaken. Bij OXO is hier goed over nagedacht. Je duwt de knoflook namelijk efficiënt door het rooster, waardoor en nauwelijks resten in de RVS Knoflookpers achterblijven. Vervolgens kan de knoflookpers gewoon in de vaatwasmachine voor grondige reiniging.

De beste RVS Knoflookpers

Dit is de beste RVS knoflookpers die eenvoudig schoon te maken is. De grepen zijn zacht en anti-slip. hij heeft een royaal reservoir voor de knoflooktenen. Hij werkt heel licht. Hij mag gewoon in de vaatwasser. En hij is perfect voor zowel rechts- als linkshandigen. En voor iedereen die wat minder kracht in de handen heeft.

Icoon Lichte-bediening
Bediening

Zeer lichte bediening

Antislip
Anti-slip

Ligt stevig in de hand

Icoon Duurzaam
Duurzaam

Lange levensduur

Zachte greep
Zachte greep

Comfortabel handvat

Icoon Royaal
Royaal

Groot reservoir

Icoon Vaatwasser
Vaatwasser

Mag in de vaatwasser

Handig keukengerei

Het keukengerei van OXO Good Grips maakt koken en bakken leuker en makkelijker. Deze knoflookpers is voor links- en rechtshandigen. Voor mensen met wat minder kracht in hun handen. En voor iedereen die een echt goede knoflookpers uit een massieve zinkconstructie met een lange levensduur wil.

OXO Knoflookpers Lichte Bediening

Comfortabele greep

OXO staat bekend om de comfortabele anti-slipgreep. Het zit zelfs in de naam. “OXO Good Grips”. En deze greep voeren ze overal door. Zo is er geen product dat niet prettig vasthoudt. Meestal bevat het handvat santoprene. Dit is een soort rubber. Voedselveilig, zacht en hittebestendig. Echt een comfortabele greep!

OXO Knoflookpers eenvoudig schoonmaken

Eenvoudig schoonmaken

In de knoflookpers blijven bijna geen resten achter. Dat is fijn, want je wilt natuurlijk niet met je vingers stukken knoflook uit het rooster pulken. Deze RVS Knoflookpers perst zo efficiënt, dat er bijna niets achterblijft. Het kleine restje schud je er eenvoudig uit. Daarna mag hij in de vaatwasser voor grondige reiniging.

OXO Good Grips Knoflookpers

Innovatief ontwerp

OXO werkt elke dag aan het verbeteren van de ontwerpen van haar producten. Hierdoor loopt OXO Good Grips voorop als het gaat om innovatie en lange levensduur van haar producten.

Daarom wil je deze knoflookpers van OXO Good Grips

 • Vaatwasmachinebestendig
 • Comfortabel anti-slip handvat
 • Eenvoudig te reinigen
 • Stevige, roestvrijstalen constructie
 • Duurzaam (lange levensduur)
 • Efficiënt gatenpatroon perst de knoflook snel en eenvoudig
 • Groot reservoir voor het tegelijk persen van meerdere tenen
 • Roestvrijstalen zwenkreservoir voor eenvoudig legen en schoonmaken

OXO Good Grips Garlic Press (EN)

Crush garlic with ease. Love garlic but hate the mess of crushing it? With the comfortable and sturdy OXO Good Grips Garlic Press you can make quick work of garlic and cleanup.

Our large-capacity hopper lets you crush multiple cloves at once while the soft, comfortable handles make for easy squeezing. The efficient hole pattern releases garlic into your pot – instead of getting stuck in the Press. Empty the hopper and pop the Garlic Press in your dishwasher for cleaning. Stainless steel. Dishwasher safe.

Features Soft, comfortable handles absorb pressure for easy squeezing Sturdy, stainless steel construction for long-lasting durability Efficient hole pattern makes quick work of garlic Large-capacity hopper can press multiple cloves at once Stainless steel swing basket for easy emptying and cleaning

Producteigenschappen

Gewicht 368 g
Afmetingen 16,7 × 5,7 × 3,2 cm
Eigenschappen

Voor rechts- en linkshandigen, Anti-slip, Verzacht handvat, Vaatwasserbestendig, Lichte bediening

Garantie

1 jaar fabrieksgarantie, 30 dagen op zicht

Kleur

RVS, Zwart

Materiaal

RVS, Santoprene

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “OXO RVS Knoflookpers” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *