OXO Spiraalsnijder 3-in-1

 29,95

Met de OXO Spiraalsnijder 3-in-1 maak je niet alleen heel gemakkelijk de heerlijkste groentenoodles,  maar ook gelijkmatige dunne of dikkere spaghettislierten, courgettepasta, bietengarnering of krullende frites van zoete aardappelen. Gespiraliseerde groenten zijn een gezond alternatief voor pasta en erg leuk als garnering.

(2 klantbeoordelingen)

Gratis verzenden vanaf €30,-

 • Gratis retourneren
 • Uitstekende garantievoorwaarden
 • 30 dagen bedenktijd
 • Goede klantenservice
 • 1-2 dagen levertijd

Spiraalsnijder met 3 snijbladen

Deze Spiraalsnijder is geschikt om allerlei verschillende groenten in verschillen de diktes te spiraliseren. Je kunt er zowel ronde als lange groente in snijden. Met de Spiraalsnijder 3-in-1 draai je in een handomdraai de lekkerste gerechten. Ook de kinderen zijn er dol op!

Bij de orderbevestiging ontvang je een downloadlink voor de gebruiksaanwijzing met spiralize-recepten (EN).

Handige 3-in-1 Spiraalsnijder

De OXO Good Grips Spiraalsnijder 3-in-1 is uiteraard voorzien van een anti-slip handvat, 3 verwisselbare snijbladen en een restenhouder die je handen beschermt. Deze restenhouder fungeert ook meteen als deksel, om de spiraalsnijder 3-in-1 veilig en netjes op te bergen.

Zo werkt de OXO Spiralizer 3-in-1

De OXO Hand-Held Spiralizer met 3 snijbladen is heel handig in gebruik. In een handomdraai liggen de heerlijke groentenoodles op jouw werkblad.

1. Kies je groente

Het spiraleren werkt het best wanneer je groente recht is en een doorsnede van minimaal 4 cm heeft. Is jouw groente langer dan 15 cm, snij het dan eerst een keer door de helft. Wanneer de groente van nature niet recht is, snijd er dan rechte stukken van.

2. Kies het juiste snijblad

Welke vorm maak je vandaag? Kies je voor lange dunne slierten, zoals groentespaghetti en groentenoodles, gebruik dan het groene snijblad. Wil je juist dikkere slierten maken, zoals Fettuccine? Neem dan het oranje snijblad. Voor brede linten, zoals appelschijven en uienringen kies je voor het rode blad. Het snijblad klik je eenvoudig op de 3-in-1 Spiraalsnijder, waarna je direct kunt beginnen met spiraliseren. Handig he!

3. Draai je groente

Plaats de vlakke zijde tegen het midden van het snijblad en druk terwijl je met de klok mee draait. Dit zorgt voor lange, gelijkmatige spiralen.

4. Gebruik de restenhouder

Kom je bij het einde van de groente, gebruik dan de restenhouder om je vingers veilig van het mes weg te houden. Nog een paar keer draaien en je hebt een bord vol heerlijke en gezonde groentenoodles, pasta, uienringen, fettuccine of bietengarnering.

Dit is handig

Daarom wil je deze Spiraalsnijder 3-in-1 van OXO Good Grips:

 • 3 verschillende snijbladen
 • Vaatwasserbestendig
 • Dankzij open ontwerp geschikt voor lange en meer ronde groenten
 • Anti-sliphandvat
 • Veilige restenhouder
 • BPA-vrij kunststof

3 Blade Hand-Held Spiralizer (EN)

Create three different sizes of vegetable noodles in a snap with OXO’s 3-Blade Hand-Held Spiralizer. From zucchini “pasta” to beet salad to potatoes au gratin, these uniform spirals are easy to make, fun and delicious. This Spiralizer comes with interchangeable Spaghetti Cut (1/8-in), Fettuccine Cut (1/4-in) and Ribbon Cut blades that store on board. The open-blade design accommodates both long and round vegetables, and the food holder keeps hands safe and is easy to grip while turning down to the end of vegetables to minimize waste. The BPA-free Hand-Held Spiralizer is dishwasher safe and the food holder acts as a cap for safe storage.

Producteigenschappen

Gewicht 232 g
Afmetingen 8,3 × 8,7 × 12,7 cm
Eigenschappen

Anti-slip, Vaatwasserbestendig, BPA-vrij, Gemakkelijk opbergen

Garantie

1 jaar fabrieksgarantie, 30 dagen op zicht

Kleur

Groen, Oranje, Rood, Transparant

Materiaal

Kunststof, Santoprene

2 beoordelingen voor OXO Spiraalsnijder 3-in-1

 1. Fraukje van Dam – Maikema

  Gisteren meteen wortelslierten gemaakt en gemixt in de spaghetti. Wat denk je? Mijn kinderen eten groenten. haha! Oke, ik hou ze een beetje voor de gek, maar het werkt wel. Dank je wel OXO!

 2. Willemijn

  Ik had de gewone spiralizer al en heb deze er nu bijgekocht. Die verschillende snijbladen maken het verschil. Kan nu ongeveer evenveel als met de PRO. Maar die is een stuk duurder.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *