✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Bewaren

De voorraadbussen, lunchboxen en vershoudbakjes van OXO Good Grips zijn ongelooflijk duurzaam. Niet voor niets krijg je er altijd een jaar garantie op. De greep is prettig en zacht. Zo blijft jouw eten altijd vers en lekker.

Ons assortiment voorraadbussen, lunchboxen en vershoudbakjes

Vind de beste voorraadbussen, lunchboxen en vershoudbakjes

Op zoek naar de beste voorraadbussen, vershoudbakjes, lunchboxenen meer? Zodat je alles keurig opgeruimd lang kunt bewaren? Dan zit je goed bij OXO Good Grips. OXO helpt je bij het bewaren van droge waren en verse gerechten. En om groenten en fruit langer vers te houden. En ben je onderweg, ook dan neem je OXO mee. Handig he!

Bewaren

OXO Good Grips is:

+ Royale greep

+ Handig in gebruik

+ Duurzaam

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van de juiste voorraadbussen, lunchboxen en vershoudbakjes en andere Keukenhulpen? Wij helpen je graag. Vul hieronder je gegevens in.

Blogs en artikelen over onze voorraadbussen, lunchboxen en vershoudbakjes

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Lees verder »
Sladressing bewaren
Blog

Sladressing bewaren

Sladressing bewaren en zelf sladressing maken. Dat doe je met de dressingshaker van OXO. Maar hoelang mag je een dressing in de koelkast bewaren? Dat

Lees verder »
eier-recepten
Blog

3 Eier recepten

Ei is één van de meest veelzijdige ingrediënten in onze keuken. Ei gebruik je bij het bakken van een taart, voor het korstje van de

Lees verder »