Winkelwagentje

 

✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Bewaren

De voorraadbussen, lunchboxen en vershoudbakjes van OXO Good Grips zijn ongelooflijk duurzaam. Niet voor niets krijg je er altijd een jaar garantie op. De greep is prettig en zacht. Zo blijft jouw eten altijd vers en lekker.

Ons assortiment voorraadbussen, lunchboxen en vershoudbakjes

Vind de beste voorraadbussen, lunchboxen en vershoudbakjes

Op zoek naar de beste voorraadbussen, vershoudbakjes, lunchboxenen meer? Zodat je alles keurig opgeruimd lang kunt bewaren? Dan zit je goed bij OXO Good Grips. OXO helpt je bij het bewaren van droge waren en verse gerechten. En om groenten en fruit langer vers te houden. En ben je onderweg, ook dan neem je OXO mee. Handig he!

Bewaren

OXO Good Grips is:

+ Royale greep

+ Handig in gebruik

+ Duurzaam

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van de juiste voorraadbussen, lunchboxen en vershoudbakjes en andere Keukenhulpen? Wij helpen je graag. Vul hieronder je gegevens in.

Blogs en artikelen over onze voorraadbussen, lunchboxen en vershoudbakjes

Minder eten weggooien
Blog

Minder eten weggooien

Wil je minder eten weggooien? Dat kan! En eigenlijk is het heel eenvoudig. Je moet er gewoon voor zorgen dat je groente en fruit beter

Lees verder »
Blog

Fruit bewaren

Fruit bewaren doe je in een vershoudbox. Waarom? Omdat veel fruitsoorten etheen produceren die de rijping bevorderen. En rijp fruit begint op een dag te rotten,

Lees verder »