Gepost op

De beste mandoline ooit

Beste Mandoline ooit

De OXO Chef’s Mandoline 2.0 is de beste mandoline ooit. Hou je van koken? En wil je jouw gasten continue verrassen met bijzondere culinaire sensaties? Dan ga jij deze Chef’s mandoline heel vaak gebruiken. Want met zijn 21 snijkeuzes en 17 verschillende diktes kun je werkelijk alles maken wat je bedenkt.

Beste Mandoline ooit

De verbeterde versie

In 2004 lanceerde OXO Good Grips de Chef’s Mandoline Pro. Dat was toen een regelrechte hit. Inmiddels heeft OXO Veel geleerd over wat haar klanten wel en niet prettig vinden aan deze mandoline. Op basis van die kennis heeft OXO heel veel verbeteringen doorgevoerd. Het resultaat is de OXO Chef’s Mandoline 2.0. Absoluut de beste mandoline van dit moment.

Beste Mandoline ooit

Maakt de mandoline je nerveus?

Niet iedereen is een ‘slicing pro’. Voor heel veel mensen is een mandoline best een eng ding. Met vlijmscherpe messen. Daarom heeft OXO de Chef’s Mandoline 2.0 een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt. Het snijden gaat nu bijna vanzelf.

Beste Mandoline ooit

Nog preciezer

Het voordeel van een mandoline is dat je gemakkelijk exact de juiste dikte snijdt. En dat is fijn, want als je met een mes snijdt, dan wordt de ene plak vaak dikker dan de andere. En is de ene overgaar, terwijl de ander nog rauw is. Als je de dikte instelt dan komt bij een gewone mandoline het blad in een hoek te staan. Zeker bij dikkere plakken worden ze hierdoor een beetje piramidevormig. De OXO Chef’s Mandoline 2.0 is daarom uitgerust met een gepatenteerde techniek die het volledige blad laat zakken. Hierdoor worden alle plakken altijd even dik en kaarsrecht.

Simpele instellingen

21 snijkeuzes kunnen je nogal overdonderen. Want hoe stel je de juiste keuze in. In plaats van alle mogelijkheden op 1 knop te proppen, heeft deze nieuwe mandoline een indicator aan de zijkant die je gemakkelijk kunt aflezen. Zo kies je simpel jouw snijkeuze en dankzij de lichte klik weet je zeker dat hij goed staat. En blijft staan.

Beste Mandoline ooit

De beste mandoline ooit

En hoe weten we nou zo zeker dat dit de beste mandoline ooit is? Gewoon door te testen. Bij OXO Good Grips in New York hebben ze er honderden uren aan testen op zitten. French fries, julienne, recht, gegolfd, gewafeld en nog veel meer. Ze hebben ze allemaal gemaakt.

Bekijk hier de OXO Chef’s Mandoline 2.0

 

Geef een reactie