✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

groen-versturen

Groen versturen

Alle pakketten die ons magazijn verlaten, versturen we zo groen mogelijk. Dit betekent niet alleen dat we de CO2-uitstoot tot een minimum beperken, maar ook dat we de verpakkingen hergebruiken. Op die manier ontstaat er minder afval. Iedere doos krijgt bij ons een tweede leven.

Een dunschiller in een doos van avocadosnijders?

Het kan zomaar gebeuren dat u bij ons een dunschiller bestelt en dat u die krijgt geleverd in een gebruikte omdoos van avocadosnijders. Dat lijkt een beetje raar, maar het betekent dat die doos een 2e leven heeft gekregen. En het zou natuurlijk mooi zijn als u die doos ook weer kunt hergebruiken. Bijvoorbeeld als knutselmateriaal voor uw (klein)kinderen. Of bij de grotere dozen als vervanger van de boodschappentas (niet alleen goed voor het milieu, maar het scheelt u ook weer 10 cent voor de draagtas).

Opvullen met karton

Onze producten moeten altijd ongeschonden bij zijn nieuwe eigenaar aankomen. Daarom vullen we holle ruimtes in onze pakketten op. We kunnen dit doen met piepschuim of plastic. Maar liever doen we dit met tweedehands karton. Dit zorgt ervoor dat we het milieu nog minder hoeven te belasten. Mooi he!

gogreen

 

Onze vervoerder DHL

 

Onze pakketten worden standaard bezorgd door DHL. Zij doen er alles aan om de CO2-uitstoot zo veel mogelijk te beperken. Hiervoor heeft DHL het GoGreen-programma opgezet. Zij maken gebruik van geoptimaliseerde transportroutes, alternatieve voertuigen en energie-efficiënte magazijnen. De CO2-uitstoot die onvermijdelijk toch plaats vindt wordt zoveel mogelijk gecompenseerd.

Wij versturen groen

Wij doen er alles aan om zo groen mogelijk te versturen. We recyclen, optimaliseren en compenseren. Hierdoor is het voor u als klant inmiddels milieuvriendelijker om uw OXO Good Grips producten bij ons online te bestellen, dan in een fysieke winkel. We zijn goed op weg en we blijven innoveren.

dhl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *