Winkelwagentje

Gratis verzenden vanaf €30,-

Gratis retourneren

met-een-hand-openen

Keukengerei voor reumapatiënten

Heeft u reuma? Dan zult u merken dat het koken steeds lastiger wordt. Het meeste keukengerei is gewoonweg niet gemaakt voor reumapatienten. Gelukkig is er OXO Good Grips, waar u vanaf nu echt fan van wordt. Alle OXO producten kunt u namelijk met één hand bedienen en zijn superhandig in gebruik. Wat dacht u van een voorraadbus die u kunt openen met één druk op de knop? U hoeft geen kracht meer te zetten en dankzij grote, comfortabele knoppen en handgrepen kunt u zonder al te veel inspanning aan de slag.

Gemaakt voor reuma

De oprichter van OXO, Sam Farber, begon een productlijn met keukenhulpen omdat zijn vrouw last had van artritis in haar hand. Artritis is een ontsteking van gewrichten die veroorzaakt kan worden door een reumatischeaandoening (wiki). ‘Gewone’ keukenhulpen werkten voor haar niet meer. Ze had behoefte aan eenvoudig te bedienen keukengerei met grote en comfortabele handgrepen. Bijvoorkeur moest ze alles met één hand kunnen bedienen. In 1990 introduceerde hij de eerste 15 handige keukenhulpen. Ze waren meteen een succes. En niet alleen onder mensen met reuma. Blijkbaar snakten veel meer mensen naar praktische en handige keukentools met een goede grip.

OXO RVS POP Container SteeL Groot Vierkant Laag 2,6 liter

Geschikt voor iedereen

De filosofie van OXO is dat alle producten bruikbaar moeten zijn voor iedereen. Dus voor mensen met reuma, maar ook voor mensen zonder reuma. Voor jong en oud, man en vrouw, linkshandig en rechtshandig, dik en dun, met en zonder handicap. Daarom zijn de producten van OXO zo handig wanneer je je handen wat minder goed kunt gebruiken, maar toch enorm van kokenof schoonmaken houdt. Inderdaad, inmiddels heeft OXO ook een complete schoonmaaklijn met handige schoonmaakspullen. Zodat u na het koken de boel keurig en blinkend schoon kunt achterlaten.

Voorbeelden

De voorbeelden van handig keukengerei voor wanneer je reuma hebt zijn legio. We lichten er een paar voor u uit:

Sla drogen door op de knop te drukken

De slacentrifuge van OXO Good Grips bedient u door op de grote zachte knop te drukken. Iedere keer dat u zachtjes op de knop drukt, begint de centrifuge als een gek te spinnen. De sla is in een paar seconden keurig droog.

Met één hand een voorraadbus openen

De OXO Good Grips ‘Pop Containers’ opent u door op de knop in het deksel te drukken. De knop schiet omhoog en het deksel komt los. Vervolgens tilt u in dezelfde beweging met één hand het deksel op. Zo gemakkelijk is het.

Eenvoudig fruit snijden en schillen

Met de fruitsnijders van OXO Good Grips is het schillen en snijden van ananassen, mango’s, aardbeien, appels, avocado’s, en veel meer een makkie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzenden

Voor bestellingen boven de €30,-

Gratis retourneren via PostNL

Altijd 30 dagen bedenktijd

Binnen 1 à 2 werkdagen in huis

Verzending met DHL