✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Keukengerei voor reumapatiënten

Keukengerei voor reumapatiënten

Heeft u reuma? Dan zult u merken dat het koken steeds lastiger wordt. Het meeste keukengerei is gewoonweg niet gemaakt voor reumapatienten. Gelukkig is er OXO Good Grips, waar u vanaf nu echt fan van wordt. Alle OXO producten kunt u namelijk met één hand bedienen en zijn superhandig in gebruik. Wat dacht u van een voorraadbus die u kunt openen met één druk op de knop? U hoeft geen kracht meer te zetten en dankzij grote, comfortabele knoppen en handgrepen kunt u zonder al te veel inspanning aan de slag.

Gemaakt voor reuma

De oprichter van OXO, Sam Farber, begon een productlijn met keukenhulpen omdat zijn vrouw last had van artritis in haar hand. Artritis is een ontsteking van gewrichten die veroorzaakt kan worden door een reumatischeaandoening (wiki). ‘Gewone’ keukenhulpen werkten voor haar niet meer. Ze had behoefte aan eenvoudig te bedienen keukengerei met grote en comfortabele handgrepen. Bijvoorkeur moest ze alles met één hand kunnen bedienen. In 1990 introduceerde hij de eerste 15 handige keukenhulpen. Ze waren meteen een succes. En niet alleen onder mensen met reuma. Blijkbaar snakten veel meer mensen naar praktische en handige keukentools met een goede grip.

Geschikt voor iedereen

De filosofie van OXO is dat alle producten bruikbaar moeten zijn voor iedereen. Dus voor mensen met reuma, maar ook voor mensen zonder reuma. Voor jong en oud, man en vrouw, linkshandig en rechtshandig, dik en dun, met en zonder handicap.

Daarom zijn de producten van OXO zo handig wanneer je je handen wat minder goed kunt gebruiken, maar toch enorm van koken of schoonmaken houdt. Inderdaad, inmiddels heeft OXO ook een complete schoonmaaklijn met handige schoonmaakspullen. Zodat u na het koken de boel keurig en blinkend schoon kunt achterlaten.

OXO schoonmaakspullen

De producten uit de OXO Good Grips Shop zijn voor iedereen en alle klussen in en rond het huis geschikt.

Voorbeelden

De voorbeelden van handig keukengerei voor wanneer je reuma hebt zijn legio. We lichten er een paar voor u uit:

Sla drogen

Deslacentrifuge van OXO Good Grips bedient u door op de grote zachte knop te drukken. Iedere keer dat u zachtjes op de knop drukt, begint de centrifuge als een gek te spinnen. De sla is in een paar seconden keurig droog.

Glazen-slacentrifuge-OXO-1

Voorraadbus openen

De OXO Good Grips ‘Pop Containers’ opent u door op de knop in het deksel te drukken. De knop schiet omhoog en het deksel komt los. Vervolgens tilt u in dezelfde beweging met één hand het deksel op. Zo gemakkelijk is het.

OXO POP Container voor reumapatiënten

Eenvoudig fruit snijden

Met de fruitsnijders van OXO Good Grips is het schillen en snijden van ananassen, mango’s, aardbeien, appels, avocado’s, en veel meer een makkie.

OXO kersenontpitter

Interessant blog? Deel het online 🙂

De 4 beste ijsscheppen
Blog
Anne Groen

De beste ijsscheppen

Met de ijsscheppen van OXO creëer je de mooiste ronde ijsbollen. Met één druk op de knop laat je de bol losglijden uit de tang.

kernsen ontpitten
Blog
Anne Groen

Gemakkelijk kersen ontpitten

Het kersenseizoen is begonnen! En dat is fijn, want er gaat niets boven de smaak van verse, sappige kersen in de zomer. Heb jij deze

aardbijen vers houden
Blog
Anne Groen

Aardbeien bewaren

Het aardbeienseizoen is begonnen! Dit seizoen, uit de volle grond en dus niet uit de kas, loopt van juni tot september. De glanzend-rode rakkers smaken en

Originele Vaderdagcadeaus
Blog
OXO Good Grips Shop

Originele Vaderdagcadeaus

Op Vaderdag mag je je vader in het zonnetje zetten. En misschien tijdens het ontbijt een mooi cadeau overhandigen. Is jouw vader een echte kookfanaat?

rvs koken
Blog
Anne Groen

De voordelen van RVS

Er is geen enkel ander merk dat zo goed nadenkt over zijn producten als OXO Good Grips. Zo bieden we steeds meer roestvrijstalen producten aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *