✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Valentijn Kookcadeaus

Kookcadeau Valentijn

Van een kookcadeau wordt jouw Valentijn vast enorm blij. Hoewel het ook wel erg grappig is om een huishoudcadeau te geven. Heeft jouw Valentijn het juiste gevoel voor humor? Probeer het dan eens. De Valentijn Huishoudcadeau’s vind je hier: OXO Schoonmaakproducten.

Kookcadeau voor hem of haar

En dan nu over tot de orde van de #Kookcadeaus. Met een echte OXO Good Grips doe je natuurlijk iedereen een plezier. Maar niet ieder product is zomaar geschikt als tof liefdescadeau. Sommige producten zijn gewoon alleen superhandig. Verder niks. En daarom hebben wij de beste Valentijncadeaus voor je opgesomd.

1. Hij houdt van BBQ, zij van ovengerechten

De thermometers van OXO Good Grips zijn niet alleen ongelooflijk precies en gemakkelijk in gebruik, ze zijn ook nog eens oogverblindend mooi. Kies voor analoog, leave-in of digitaal.

Alle OXO Thermometers


2. Zij het zout, hij de peper

Hoelang zijn jullie al een stel? Dan is het misschien tijd voor een echt mooi peper- en zoutstel. Het OXO Peper- en Zoutstel heeft een keramisch maalmechanisme.

Alle OXO Peper- en Zoutmolens


3. Hij de hamburger

Weet je waar je hem nou echt een plezier mee doet? Met zelfgemaakte hamburgers! En om het jou wat makkelijker te maken, laat je hem de burgers zelf maken. Met de OXO Hamburgerpers moet dat zeker lukken.

OXO Hamburgerpers


Spiraalsnijder

4. Zij de Courgettini

De wat? De Courgettini. Dit is Italiaanse pasta, gemaakt van courgetteslierten. Supergezond! Courgettini maak je heel makkelijk zelf met de OXO Spiraalsnijder. Daar maak je trouwens nog veel meer heerlijke gerechten mee. Dus het perfecte kookcadeau voor de bewuste vrouw.

Alle OXO Spiraalsnijders


5. Zij de vis, hij de garnalen

Het is een wat duurder cadeau, maar wel één met levenslange garantie. Net als jullie relatie. Toch?! De OXO Koekenpan is het neusje van de zalm. Trekt niet krom, mag in de vaatwasser, heeft een gezonde (PFOA-vrije) anti-aanbaklaag en ziet er glimmendmooi uit.

Alle OXO Koekenpannen


6. Hij de lunchbox, zij de saladebox

OXO heeft onder de noemer ‘On The Go’ een superhandige lunchbox en saladebox uitgegeven. Als je ze hebt geprobeerd, wil je nooit meer anders. Neemt jouw Valentijn lunch mee naar het werk? Dan weten wij zeker dat hij/zij ongelooflijk blij wordt van zijn/haar nieuwe lunch- of saladebox.

Alle OXO Lunchboxen


Inspirerende Kookcadeaus

Heb je jouw Valentijns-Kookcadeau niet gevonden? Blader dan gewoon eens door onze shop. Misschien kom je iets passends tegen. En een bosje bloemen kan natuurlijk altijd nog…