✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

We zijn open, kom binnen!

Vandaag is het een mooie dag. Een heel mooie dag zelfs. Onze OXO Good Grips Shop opent vandaag officieel haar deuren. Een online winkel boordevol handige keuken- en schoonmaakproducten. Natuurlijk tegen scherpe prijzen en met een eerlijk advies.

Fan van OXO

Bent u al net zo’n grote fan van OXO als wij? Zo niet dan is de kans groot dat u dit na een bezoek aan onze shop wel wordt. Want met OXO wordt koken nog leuker en krijgt u zelfs plezier in het schoonmaken. Alle producten van OXO zijn uitgerust met een zacht anti-sliphandvat. Hierdoor houden alle keukenhulpen, messen, spatels, bezems en borstels heel prettig vast. Al perst u 100 citroenen met de OXO Citruspers en al glazuurt u 200 cupcakes met het OXO Cupcake Glaceermes. Dat maakt voor uw handen niet uit. Zo prettig en handig werken al die doordachte OXO-producten. Zo simpel zet u straks heerlijke gerechten op tafel. En zo snel en gemakkelijk maakt u heel het huis schoon. Dus wen er maar vast aan, OXO wordt uw grote vriend in huis.

Uit liefde voor het merk

Wij zijn de OXO Good Grips Shop gestart uit liefde voor het merk. Vandaaruit zullen we er de komende tijd ook regelmatig over schrijven. Gewoon om u te vertellen hoe geweldig het wel niet is. Want of u nu jong of oud bent, rechts- of linkshandig, of dat u überhaupt maar 1 hand kunt gebruiken, OXO Good Grips helpt u met de handigste producten. Denk bijvoorbeeld aan de OXO Slacentrifuge die u met 1 hand kunt bedienen. Zodra u op de knop drukt begint de sla te spinnen. Dat is toch heel andere koek dan dat u uw arm lam draait en de sla na 10 minuten slingeren nog steeds niet droog is.

Nieuwe producten

We zijn nog maar net open en de eerste nieuwe producten zijn al binnen. Stuk voor stuk mooie aanvullingen voor ons ruime assortiment (als enige in Nederland bieden we het complete assortiment OXO Good Grips producten aan). We zetten ze snel in onze online winkel, zodat u ook de kans krijgt ze te bekijken en ze te bestellen. Er zullen steeds weer nieuwe handige producten bijkomen, zowel voor de keuken- als de schoonmaaklijn. En steeds zullen we weer als één van de eersten deze nieuwe Good Grips aan u tonen. Dus ‘stay tuned’ en meld u aan voor onze nieuwsbrief om altijd als eerste op de hoogte te zijn. Waar mogelijk sturen we onze nieuwsbriefabonnees een leuke kortingscode of andere actie. Want wij zijn verliefd op OXO Good Grips en weten zeker dat u dat ook wordt.

Happy shopping op oxo-good-grips.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *