Winkelwagentje

 

✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Zo gebruik je de OXO Pop Containers

Zo gebruik je de OXO Pop Containers

De OXO Pop Containers zijn ontzettend handig om allerlei droogwaren in te bewaren. Maar welke maat Pop Container gebruik je voor welk product? In deze blog vertellen we je welke droogwaren in welke Pop Container passen en geven we ideeën hoe je de verschillende Pop Containers gemakkelijk op elkaar kunt stapelen.

Let op. De voorbeelden in deze blog zijn richtlijnen. Het kan zijn dat je nog een kleine hoeveelheid overhoudt in de verpakking. Of ruimte overhoudt in je Pop Container. En er passen natuurlijk nog veel meer droogwaren in een Pop Container. Wees zelf ook creatief met het vullen van de voorraadbussen.

Pop Container Groot-Vierkant

De OXO Pop Container Groot-Vierkant sluit je met één hand luchtdicht af. De grote vierkante Pop-Containers zijn geschikt voor droogwaren in een grote verpakking. Denk aan suiker, bloem, toastjes, thee en rijst.

Pop Container Klein-Vierkant

De OXO Pop Containers Klein-Vierkant zijn langer dan de grote vierkante. En de deksel is een stukje kleiner. Deze Pop Containers zijn perfect voor het bewaren van spaghetti, muesli, suiker, gedroogde pepertjes of baking soda.

Pop Container Mini-Vierkant

De mini vierkante Pop Containers zijn weer een stukje smaller dan de kleine vierkante Pop Containers. Deze voorraadbussen zijn uitstekeend voor het bewaren van chocolate chips, verschillende kruiden, losse pasta’s of gedroogde bonen.

Pop Container Rechthoek

De OXO Pop Container Rechthoek is een langwerpige voorraadbus. Je kunt ze goed gebruiken voor het bewaren van muesli, lasagnebladen, rijst, koffiebonen en theezakjes.

Pop Container Smal-Rechthoek

De OXO Pop Container smal-rechthoek kun je vergelijken met de rechthoekige. De Smal-rechthoek is alleen smaller en er kan ook minder in. Bewaar in deze bussen macaroni, quinoa, crackers of nootjes.

Opstapelbaar

We kennen allemaal wel de social media plaatjes van mooi opgeruimde keukenkastjes. De Pop Containers zijn zeer geschikt om zo’n effect te creëren. Wij helpen je alvast op weg.

Onderstaand zie je alle Pop Containers nog een keer op een rijtje. Onderin vind je de maten van de deksels. Je kunt hiermee een indicatie maken van de grote van de bus en of het in jouw keukenkastje past. Rechts zie je de lengtematen van de verschillende bussen.

Vier ideeën

Nu je weet wat je in de Pop Containers kunt bewaren wil je natuurlijk ook weten hoe je de voorraadbussen netjes kunt stapelen in je kast. Wij hebben alvast vier sets gemaakt met de maten en welke Pop Containers je hierbij nodig hebt. Ook vind je de maten van de stapel zodat je het eerst kunt afmeten voordat je de Pop Containers aanschaft.

Laat het ons weten

Wij zijn natuurlijk enorm benieuwd naar jou opgeruimde keukenkastjes. Tag ons op Instagram, vinden we leuk. 🙂 @oxo.good.grips.shop

OXO Pop Container

Interessant blog? Deel het online 🙂

Valentijnscadeau inspiratie
Blog
Brechje

Valentijnscadeau inspiratie

Nog geen idee wat je jouw Valentijn dit jaar wilt geven? OXO geeft je een flinke dosis inspiratie voor jouw Valantijnscadeau. Van kookcadeaus tot huishoudcadeaus en voor hem of voor haar.

De iconische OXO Good Grips greep
Blog
Brechje

De iconische OXO Good Grips greep

Het merk OXO staat bekend om zijn iconische Good Grips greep. De zachte, zwarte anti-sliphandvaten zijn te vinden op bijna alle producten van OXO. Van

Stijlvol matzwart keukengerei
Blog
Brechje

Stijlvol zwart keukengerei

De kleur zwart staat voor kracht, elegantie en formaliteit. Zwarte accessoires in huis zijn helemaal van nu en dat zal voorlopig nog wel even blijven.

7 tips om je soep nog lekkerder te maken
Blog
Brechje

7 tips om een lekkere soep te maken

Soepen zijn heerlijk om tijdens de koude wintermaanden te eten. En je kunt er allerlei groenten in verwerken. Daarnaast is het een erg veelzijdig gerecht.

Zo gebruik je de OXO Pop Containers
Blog
Brechje

Zo gebruik je de OXO Pop Containers

De OXO Pop Containers zijn ontzettend handig om allerlei droogwaren in te bewaren. Maar welke maat Pop Container gebruik je voor welk product? In deze

Blog
OXO Good Grips Shop

Wat is een roerzeef?

Een roerzeef wordt ook wel een passe-vite, draaizeef en passeerzeef genoemd. Het is een handige keukenhulp dat voedsel maalt en pureert. Ideaal voor het maken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *