✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Dunschiller

De dunschillers van OXO Good Grips zijn ongelooflijk duurzaam. Niet voor niets krijg je er altijd een jaar garantie op. De greep is prettig en zacht. Zo schil je zonder moeite te hoeven doen.

Vind de beste dunschillers

Op zoek naar de beste dunschiller? Met een comfortabele greep? En een scherp mes? Dan zit je goed bij OXO Good Grips.

Voor iedere taak heeft OXO een fijne Dunschiller. Zo schil je snel je favoriete groenten en maak je een mooie decoraties. En dit alles zonder veel kracht te hoeven zetten. Perfect voor als wat minder kracht in je handen hebt. Of gewoon zonder moeite wilt schillen. De dunschiller van OXO Good Grips is al meerdere malen gekozen tot beste dunschiller. En dat is niet voor niets.

OXO Good Grips is:

+ Royale greep

+ Handig in gebruik

+ Duurzaam

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van de juiste dunschiller en andere keukenhulpen? Wij helpen je graag. Vul hieronder je gegevens in.

  Blogs en artikelen over onze dunschillers

  sinterklaascadeaus
  Blog

  Sinterklaascadeaus

  Koopgids met de 10 populairste sinterklaascadeaus waar je echt iets aan hebt. Dit is de Top 10 OXO-producten voor de feestdagen.

  Lees verder »
  Zo maak je een pokebowl
  Blog

  Zo maak je een Pokébowl

  Een Pokébowl zit boordevol smaak, is relatief gezond en je kunt eindeloos variëren. Oorspronkelijk komt de Pokébowl uit Hawaii, maar sinds een aantal jaar is het ook

  Lees verder »
  Blog

  Kleine dunschillers die alles kunnen

  We hebben een prachtige collectie van 6 kleine dunschillers die alles kunnen. In 6 verschillende kleuren, zodat je eenvoudig de juiste uit de lade pakt. De beroemde OXO Dunschiller Y-model kent natuurlijk iedereen. Met zijn 6 kleine broertjes laten we je graag even kennis maken.

  Lees verder »