OXO Afwasborstel

 8,95

De OXO Afwasborstel maakt van afwassen een prettige bezigheid. De stevige nylon haren, de ingebouwde schraper en natuurlijk het fijne anti-slip handvat zorgen ervoor dat de vaat zo gedaan is.

(1 klantbeoordeling)
OXO Afwasborstel
OXO Afwasborstel  8,95

Gratis verzenden vanaf €30,-

 • Gratis retourneren
 • Uitstekende garantievoorwaarden
 • 30 dagen bedenktijd
 • Goede klantenservice
 • 1-2 dagen levertijd

Gebruiksaanwijzing

Als je deze fijne afwasborstel bij de royale, zachte greep vastpakt voel je meteen dat hij perfect in de hand ligt. Ook als je handen nat zijn, glijdt hij er niet uit. En dat is handig, want tijdens het afwassen kunnen je handen best eens goed nat worden.

Borstel zacht je mooie servies en de stevige nylon haren doen het harde werk. Is het aangekoekt? Gebruikt dan de schraper op de kop van de borstel om het vuil lost te krabben.

OXO Afwasborstel

Zachte anti-slipgreep

De anti-slipgreep is van zacht santoprene. Dit is een hittebestendig en voedselveilig rubber. Het zorgt ervoor dat de afwasborstel prettig en stevig in de hand ligt. 

De beste afwasborstel

Deze afwasborsten is stevig, ligt prettig in de hand en maakt goed schoon. Dit is de beste afwasborstel! Hij zorgt ervoor dat afwassen weer een stukje leuker wordt.

Antislip
Anti-slip

Ligt stevig in de hand

Icoon Anti-aanbaklaag
Zacht

Veilig voor pannen

Icoon Duurzaam
Duurzaam

Lange levensduur

Zachte greep
Zachte greep

Comfortabel handvat

Handige schoonmaakproducten

De schoonmaakproducten van OXO Good Grips maken schoonmaken en afwassen leuker en makkelijker. Deze afwasborstel is voor links- en rechtshandigen. En voor iedereen die een echt goede afwasborstel met een lange levensduur wil.

OXO Beste Afwasborstel

Comfortabele greep

OXO staat bekend om de comfortabele anti-slipgreep. Het zit zelfs in de naam. “OXO Good Grips”. En deze greep voeren ze overal door. Zo is er geen product dat niet prettig vasthoudt. Meestal bevat het handvat santoprene. Dit is een soort rubber. Voedselveilig, zacht en hittebestendig. Echt een comfortabele greep!

OXO Afwasborstel

Lange levensduur

Deze afwasborstel is gemaakt van nylon, santoprene en kunststof. Deze materialen zorgen er samen met het innovatieve ontwerp voor dat deze afwasborstel heel lang mee gaat. Dit komt met name door de sterke nylon haren. 

Innovatief ontwerp

OXO werkt elke dag aan het verbeteren van de ontwerpen van haar producten. Hierdoor loopt OXO Good Grips voorop als het gaat om innovatie en lange levensduur van haar producten.

Daarom wil je deze afwasborstel van OXO Good Grips

 • Comfortabel anti-slip handvat, ook als het nat is
 • Veilig voor anti-aanbaklaag
 • Duurzame borstel gaat lang mee

Dish Brush (EN)

A powerful scrubber-scraper that won’t slip in wet hands. The Dish Brush makes quick work of baked-on food and grease. The durable, nylon bristles and built-in scraper are safe for non-stick cookware. The soft, non-slip handle provides a secure grip, even when

Producteigenschappen

Eigenschappen

Voor rechts- en linkshandigen, Anti-slip, Verzacht handvat, Veilig voor anti-aanbaklaag

Kleur

Wit, Zwart

Materiaal

Kunststof, Nylon, Santoprene

1 beoordeling voor OXO Afwasborstel

 1. Majorie

  Fijne borstel.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *