Title Image
✔ Levertijd 1 - 2 werkdagen ✔ Gratis verzending vanaf € 50,00 ✔ Gratis retourneren ✔ Altijd 1 jaar garantie

OXO POP Container 2.0 Smal Rechthoek Laag 1,1 liter

 13,95

Deze smalle, rechthoekige voorraadbus van 1,1 liter is 16 x 8 x 16 centimeter. De ideale maat om noten, rijst of hagelslag in te bewaren.

Deze OXO POP Container 2.0 is het nieuwe, verbeterde model

Luchtdichte voorraadbus van 1,1 liter

De OXO Voorraadbus ‘POP Container 2.0’ sluit je met een simpele klik luchtdicht af. Zo blijft de inhoud lang vers. Op het deksel zit een knop die je met één hand licht indrukt om de voorraadbus te openen. Door hem opnieuw in te drukken sluit je de voorraadbus weer luchtdicht af. Dit gebeurt doordat het deksel de voorraadbus een klein beetje vacuüm trekt.

Voorraadbus van hoogwaardig kunststof

Deze OXO Voorraadbus Smal Rechthoek Laag van 1,1 liter is vervaardigd uit hoogwaardig BPA-vrij kunststof. De voorraadbus is helder transparant en het deksel is wit. De bussen maak je eenvoudig schoon en mogen in de vaatwasmachine.

Handige vorm voorraadbus

Alle OXO POP Container 2.0 Voorraadbussen zijn handig in gebruik. Ze hebben afgeronde hoeken, zodat je de inhoud er gemakkelijk uitschenkt. En ze zijn heel handig stapelbaar. Zodat je alle ruimte zo efficient mogelijk benut.

Zo is de bus van 1,1 liter precies 2 keer zo hoog als de bus van 0,4 liter. En die van 1,8 liter is weer precies zo hoog als die van 0,4 en 1,1 liter bij elkaar. Daarbij passen er van de Smal Rechthoekige voorraadbussen precies 2 naast elkaar op een Groot Vierkante voorraadbus. En passen er 2 Mini Vierkante op 1 Smal Rechthoekige.

Accessoires

Onder het deksel van deze voorraadbus zit een knop waaraan je gemakkelijk een accessoire klikt. De koffielepel, zeeflepel, datumschijf en bewaarsteen passen op dekseltype D  van de POP 2.0 Smal Rechthoek Laag 1,1 liter. Ook de handige etiketten zijn geschikt voor de POP Container 2.0 Smal Rechthoek.

Dit is handig

Daarom wil je deze Voorraadbus van OXO Good Grips:

  • Luchtdicht afsluiten
  • Met één hand te openen
  • Eenvoudig schenken
  • Gemakkelijk schoonmaken
  • Ruimtebesparend
  • Stapelbaar
  • Zeer duurzaam
  • BPA-vrij
Afmetingen 16 × 8 × 16 cm
EAN-nummer

719812685052

Eigenschappen

Stapelbaar, Vaatwasserbestendig, BPA-vrij, Gemakkelijk opbergen, Lichte bediening

Garantie

1 jaar fabrieksgarantie, 30 dagen op zicht

Kleur

Transparant, Wit

Materiaal

Kunststof

Inhoud

1,1 liter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “OXO POP Container 2.0 Smal Rechthoek Laag 1,1 liter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.