Winkelwagentje

 

✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

1% voor de planeet

1% voor de aarde

OXO, al 30 jaar de favoriet

OXO is lid van ‘1% for the planet’. Jaarlijks doneert OXO 1% van de omzet aan non-profitorganisaties op het gebied van milieu. Dat geeft organisaties de mogelijkheid om te investeren in milieuproblemen die ons allemaal aangaan. Naast dat OXO producten ontwerpt die het leven makkelijker maken, dragen ze ook bij aan een betere leefomgeving. 

De producten van OXO

Om het gebruik van plastic tegen te gaan, heeft OXO een alternatieven in het assortiment. Onze lunchboxen en greensavers gaan lang mee en voorkomt het gebruik van plastic. Wil jij meer weten over de duurzame producten van OXO Good Grips? Lees dan snel onze blog over alternatieven voor wegwerpplastic.

1% for the planet

1% for the planet is een collectief van merken en individuen. Jaarlijks doneren zijn 1% van hun jaaromzet  aan zorgvuldig geselecteerde non-profitorganisaties die een positieve impact hebben op het milieu. OXO hecht veel waarde aan het leven in en rondom thuis, met handige producten om het leven slim in te richten. Door 1% van de jaarlijkse omzet te doneren dragen ze bij aan de kwaliteit van de aarde.

 

Waarom 1% voor de planet?

Ieder jaar doneert OXO miljoenen dollars aan organisaties die zich richten op één of meer van de drie hoofdonderwerpen:

1. De ondersteuning van betere en duurzame voedselsystemen. 

2. Opkomen voor milieukwesties die schonere lucht, land en water bevorderen. 

3. Financiering voor milieueducatie. 

Hoe draagt OXO bij aan een betere wereld?

Een aantal OXO producten zijn gemaakt van siliconen en daardoor veilig voor voedsel. Ze bevatten géén stoffen zoals BPA, PVC en weekmakers. Dit maakt de producten duurzaam en ze hebben een lange levensduur. OXO SteeL is de chique lijn van OXO. Deze producten zijn gemaakt van stevig RVS waardoor ook deze producten een lange levensduur hebben en duurzaam zijn. Daarnaast kunnen alle producten uit de OXO shop gewoon schoongemaakt worden in de vaatwasser.

Onze milieubewuste partners

Duitsland

Mellifera e.V. laat kinderen en jongeren in Duitsland kennismaken met de wereld van de bijen.

Frankrijk

Veni Verde legt moestuinen aan in de stedelijke gebieden om verbinding te maken met Franse telers.

Amerika

Big Green maakt leeromgevingen in de buitenlucht voor kinderen om de verbinding te leggen tussen onderwijs en gezondheid.

Interessant blog? Deel het online 🙂

OXO handige schoonmaaktips
Blog
Brechje

Handige schoonmaaktips

Het huis voorzien van de wekelijkse schoonmaak. Het hoeft helemaal niet zoveel werk te zijn. Met de juiste schoonmaakproducten kom je al een heel eind.

5 onmisbare baraccessoires
Blog
Brechje

5 onmisbare baraccessoires

Thuis een cocktailavond organiseren met familie en vrienden is natuurlijk erg gezellig. Maar om je huis om te toveren tot een thuisbar, heb je natuurlijk

De 4 beste ijsscheppen
Blog
Brechje

De 4 beste ijsscheppen

Met de ijsscheppen van OXO creëer je de mooiste ronde bollen ijs. Met één druk op de knop laat je de bol losglijden uit de

Sladressing bewaren
Blog
Brechje

Sladressing bewaren

Sladressing bewaren en zelf sladressing maken. Dat doe je met de dressingshaker van OXO. Maar hoelang mag je een dressing in de koelkast bewaren? Dat