Winkelwagentje

 

✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✓ Gratis retourneren met PostNL

OXO eierpocheerder

De OXO Eierpocheerder

Een gekookt eitje, omelet of een spiegelei. Allemaal erg lekker, maar soms wil je iets anders. Zoals een gepocheerd ei. Het enige nadeel is dat gepocheerde eieren zo ingewikkeld zijn om klaar te maken. Waardoor je ze alleen in hippe lunchtentjes en chique restaurants eet.

Met de OXO Eierpocheerder is dat verleden tijd. En zet jij in een handomdraai een perfect gepocheerd eitje op tafel.

Precies goed

Gepocheerde eieren zijn moeilijk om precies goed te krijgen. Je wilt een zijdezachte buitenkant en een heerlijke vloeibare dooier van binnen. Maar met de traditionele methode waarbij je het ei in het rondkolkende water laat vallen gaat vaak mis. Dit komt omdat je dat het ei pocheert op hoop van zege. En wie wilt nou dat het lot van zijn gepocheerde eitje in de handen van geluk ligt?

OXO in ieder geval niet, en dat is waarom ze besloten om een Eierpocheerder te ontwikkelen. Dit innovatieve product maakt een einde aan mislukte gepocheerde eieren. Die je anders zou weggooien of toch zou opeten, maar met minder plezier.

Eindeloos testen

OXO heeft meer dan 50 dozijn eieren getest in 20 verschillende maten die varieerden van 40 gram tot 76 gram in gewicht. Ze hebben eieren uit de hele wereld getest zodat iemand uit Japan dezelfde pocheerervaring heeft als een Fransman. En als je XL-ei pocheert je hetzelfde resultaat krijgt als bij een kleiner eitje.

De Eierpocheerder is ook op allerlei verschillende gasfornuizen en elektrische kookplaten getest. Zodat deze handige tool voor iedereen en overal werkt.

Voedselveilig siliconen

De Eierpocheerder is gemaakt van siliconen. Siliconen zijn zeer veilig voor voedsel. Ze bevatten géén stoffen zoals BPA, PVC of weekmakers. Ze zijn duurzaam, onbreekbaar, hittebestendig en ze mogen gewoon in de vaatwasser.

Hiernaast is siliconen ook heel flexibel. Dus na het gebruik vouw je de eierpocheerders letterlijk op, waardoor ze nog maar de helft van de grootte hebben. En ze passen in elkaar, zo berg je ze samen heel compact op.

De perfecte hulp

De trechtervorm van deze Eierpocheerder zorgt ervoor dat het ei voorzichtig en langzaam in het hete water valt. De geperforeerde onderkant laat het water goed rondom het ei circuleren. Waardoor het ei gelijkmatig gaart. En jij altijd een goed gelukt gepocheerd eitje maakt.

Pocheren is een eitje met de OXO Eierpocheerder

Interessant blog? Deel het online 🙂

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Een schone thuiswerkplek
Blog
Ilze

Een schone thuiswerkplek

Een schone werkplaats werkt het allerfijnst. Ook als deze werkplek thuis is. Je gebruikt je laptop nu waarschijnlijk een stuk meer dan normaal. Daardoor is
Duurzame plumeau
Blog
Brechje

Duurzame plumeau

Een plumeau is een huishoudelijk hulpmiddel om meubels en andere voorwerpen in huis af te stoffen. Aan het uiteinde zit een zachte borstel van synthetisch

1% voor de planeet
Blog
Brechje

1% voor de aarde

OXO, al 30 jaar de favoriet OXO is lid van ‘1% for the planet’. Jaarlijks doneert OXO 1% van de omzet aan non-profitorganisaties op het

Blog
OXO Good Grips Shop

Stoofvlees als kerstdiner

Heb jij ook al veel zin in het kerstdiner? En weet je al wat het dit jaar wordt? Konijn, fazant of klassiek kalkoen? Of kies je

OXO eierpocheerder
Blog
hester

De OXO Eierpocheerder

Een gekookt eitje, omelet of een spiegelei. Allemaal erg lekker, maar soms wil je iets anders. Zoals een gepocheerd ei. Het enige nadeel is dat gepocheerde

Gratis verzenden

Voor bestellingen boven de €30,-

Gratis retourneren via PostNL

Altijd 30 dagen bedenktijd

Binnen 1 à 2 werkdagen in huis

Verzending met DHL