Winkelwagentje

 

✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

5 onmisbare baraccessoires

5 onmisbare baraccessoires

Thuis een cocktailavond organiseren met familie en vrienden is natuurlijk erg gezellig. Maar om je huis om te toveren tot een thuisbar, heb je natuurlijk wel de juiste cocktailaccessoires nodig. Met het juiste gereedschap is iedereen een expert in mixen. In dit blog lees je meer over de fijne baraccessoires van OXO en welke 5 echt onmisbaar zijn in jouw thuisbar.

SteeL-collectie

De baraccessoires van OXO komen uit de SteeL-collectie. SteeL staat voor Stainless Steel, oftewel roestvrijstaal. Alle producten uit deze collectie zijn gemaakt van mooi geborsteld RVS. En ze hebben de fijne anti-slipgreep die je van OXO gewend bent.

1. Cocktail-shaker

De OXO cocktailshaker is gemaakt van enkelwandig geborsteld RVS. Je shaket gemakkelijk 500 ml. drank in één keer. In de dop van de cocktailshaker zit een maataanduiding zodat je de hoeveelheden makkelijk afmeet. En de dop en deksel zijn voorzien van een siliconen randje zodat de shaker niet lekt tijdens het shaken.

2. Roestvrij-stalen mudler

Met de OXO cocktailstamper stamp je in een handomdraai verse kruiden en citrusvruchten fijn. De kop is gemaakt van stevig nylon zodat je je glazen niet beschadigd tijdens het stampen. En na gebruik kun je deze fijne hulp gewoon in de vaatwasser doen. Handig!

3. OXO cocktailzeef

Over het ontwerp van de cocktailzeef heeft OXO goed nagedacht. De zeef past zowel op een cocktailshaker als een mixglas en doordat de zeef op het plateau ligt giet je zonder te morsen de cocktail in het glas. De fijne anti-slipknop zorgt ervoor dat jij de zeef fijn kunt gebruiken. 

4. Jigger

Met de OXO jigger meet je gemakkelijk zes verschillende maten af. In het midden is de jigger gemaakt van santoprene zodat je hem gemakkelijk vasthoudt. De jigger is gemaakt van geborsteld en mag na gebruik gewoon in de vaatwasser.

5. ijsklontjes

In een cocktail horen natuurlijk ijsblokjes om je drankje lekker koud te houden. Met de ijsblokjestrays van OXO maak je in een handomdraai mooie ijsblokjes. De trays zijn gemaakt van voedselveilig siliconen zodat je de bevroren ijsblokjes er gemakkelijk uitdrukt.

Interessant blog? Deel het online 🙂

OXO handige schoonmaaktips
Blog
Brechje

Handige schoonmaaktips

Het huis voorzien van de wekelijkse schoonmaak. Het hoeft helemaal niet zoveel werk te zijn. Met de juiste schoonmaakproducten kom je al een heel eind.

5 onmisbare baraccessoires
Blog
Brechje

5 onmisbare baraccessoires

Thuis een cocktailavond organiseren met familie en vrienden is natuurlijk erg gezellig. Maar om je huis om te toveren tot een thuisbar, heb je natuurlijk

De 4 beste ijsscheppen
Blog
Brechje

De 4 beste ijsscheppen

Met de ijsscheppen van OXO creëer je de mooiste ronde bollen ijs. Met één druk op de knop laat je de bol losglijden uit de

Sladressing bewaren
Blog
Brechje

Sladressing bewaren

Sladressing bewaren en zelf sladressing maken. Dat doe je met de dressingshaker van OXO. Maar hoelang mag je een dressing in de koelkast bewaren? Dat