✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

5 onmisbare baraccessoires

5 onmisbare baraccessoires

Thuis een cocktailavond organiseren met familie en vrienden is natuurlijk erg gezellig. Maar om je huis om te toveren tot een thuisbar, heb je natuurlijk wel de juiste cocktailaccessoires nodig. Met het juiste gereedschap is iedereen een expert in mixen. In dit blog lees je meer over de fijne baraccessoires van OXO en welke 5 echt onmisbaar zijn in jouw thuisbar.

SteeL-collectie

De baraccessoires van OXO komen uit de SteeL-collectie. SteeL staat voor Stainless Steel, oftewel roestvrijstaal. Alle producten uit deze collectie zijn gemaakt van mooi geborsteld RVS. En ze hebben de fijne anti-slipgreep die je van OXO gewend bent.

1. Cocktail-shaker

De OXO cocktailshaker is gemaakt van enkelwandig geborsteld RVS. Je shaket gemakkelijk 500 ml. drank in één keer. In de dop van de cocktailshaker zit een maataanduiding zodat je de hoeveelheden makkelijk afmeet. En de dop en deksel zijn voorzien van een siliconen randje zodat de shaker niet lekt tijdens het shaken.

2. Roestvrij-stalen mudler

Met de OXO cocktailstamper stamp je in een handomdraai verse kruiden en citrusvruchten fijn. De kop is gemaakt van stevig nylon zodat je je glazen niet beschadigd tijdens het stampen. En na gebruik kun je deze fijne hulp gewoon in de vaatwasser doen. Handig!

3. OXO cocktailzeef

Over het ontwerp van de cocktailzeef heeft OXO goed nagedacht. De zeef past zowel op een cocktailshaker als een mixglas en doordat de zeef op het plateau ligt giet je zonder te morsen de cocktail in het glas. De fijne anti-slipknop zorgt ervoor dat jij de zeef fijn kunt gebruiken. 

4. Jigger

Met de OXO jigger meet je gemakkelijk zes verschillende maten af. In het midden is de jigger gemaakt van santoprene zodat je hem gemakkelijk vasthoudt. De jigger is gemaakt van geborsteld RVS en mag na gebruik gewoon in de vaatwasser.

5. ijsklontjes

In een cocktail horen natuurlijk ijsblokjes om je drankje lekker koud te houden. Met de ijsblokjestrays van OXO maak je in een handomdraai mooie ijsblokjes. De trays zijn gemaakt van voedselveilig siliconen zodat je de bevroren ijsblokjes er gemakkelijk uitdrukt.

Interessant blog? Deel het online 🙂

mangosnijder
Blog
Anne Groen

Zo snij je een mango

De mango is niet meer weg te denken uit onze keuken. Van zoete toevoeging in hartige salades, tot de lekkerste (gezonde) desserts. De tropische vrucht

oxo droogrek waterfles
Blog
Anne Groen

Het beste droogrek voor waterflessen

Tegenwoordig kun je er bijna niet meer omheen; de (plasticvrije) waterfles. Overal duiken ze op. Waar ze voorheen alleen gebruikelijk waren in de sportschool, kom

CHECKLIST-BBQ
Blog
OXO Good Grips Shop

BBQ Checklist

De beste BBQ begint met een uitmuntende voorbereiding. Dit is de BBQ Checklist die alle andere lijsten overbodig maakt. Een checklist die meer is dan

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken