✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

OXO SteeL-collectie

De OXO SteeL-collectie is vervaardigd uit roestvrijstaal en heeft een ongelooflijk lange levensduur. Daarnaast is RVS hartstikke voedselveilig, mag het in de vaatwasser en blijft het mooi.

Onze SteeL-collectie

Vind het beste van OXO in de SteeL-collectie

Zoek je iets moois voor in je eigen keuken? Of iets bijzonders om cadeau te geven? De OXO SteeL-collectie is het allerbeste dat OXO Good Grips te bieden heeft.

Handig staat bij OXO op nummer 1. En daarbij is een goede greep van levensbelang. Daar rust OXO alle producten mee uit. Ook de chique OXO SteeL-collectie. En daarnaast zijn de SteeL-producten een lust voor het oog. Uitgevoerd in glanzend of mat RVS. Duurzaam, handig en mooi!

OXO SteeL collectie

OXO Good Grips is:

+ Royale greep

+ Handig in gebruik

+ Duurzaam

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van de juiste SteeL producten en andere Keukenhulpen? Wij helpen je graag. Vul hieronder je gegevens in.

  Blogs en artikelen over onze SteeL collectie

  Duurzaam Keukengerei
  Blog

  Duurzaam keukengerei

  OXO biedt met de ‘SteeL-collectie’ een prachtig assortiment duurzaam keukengerei. De ‘SteeL-collectie’ is vervaardigd uit roestvrijstaal en heeft een ongelooflijk lange levensduur. Daarnaast is RVS

  Lees verder »
  Oxo steel collectie
  Blog

  OXO SteeL

  OXO SteeL is de mooie, chique productlijn van OXO Good Grips. SteeL staat voor Stainless Steel. Oftewel Roestvrijstaal. Alle high-end producten uit de SteeL-Collectie zijn uitgevoerd

  Lees verder »