Winkelwagentje

 

✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

Badkamer accessoires

Badkameraccessoires zonder boren

In je mooie tegels boren om iets in de badkamer op te hangen. Dat is zonde, vind je ook niet? Gelukkig zijn er heel veel oplossingen om badkameraccessoires op te hangen zonder te boren. Gewoon met een zuignap. En OXO Good Grips heeft zulke goede zuignappen, dat je zeker weet dat de accessoires niet van de muur af komen.

Gepatenteerde Stronghold™ zuignap

De zuignap die OXO Good Grips gebruik voor alle badkameraccessoires waarvoor boren niet nodig is, heet de Stronghold™ zuignap. De reden voor deze naam is dat hij echt stevig op je tegels zit. 

Gladde ondergrond

Zoals bij alle zuignappen, stelt ook OXO eisen aan de ondergrond. Die moet glad zijn en niet poreus. Want dan kan er lucht onder de zuignap komen en… je raadt het al… laat hij los. Daar gaat je douchewisser, bakje of haakje.

Altijd een doordacht design

De badkameraccessoires zijn niet alleen handig omdat je niet hoeft te boren. Ze hebben ook allemaal een doordacht design en zijn uitvoerig getest. En hierdoor is er een reden dat het douchemandje transparant is. En de zuignaphouder behoorlijk royaal. De toiletborstelhouders zijn wel het neusje van de zalm. Ze openen zichzelf als je de borstel pakt. En zodra je hem terugzet, sluit hij zich weer. Zo is de borstel altijd uit zicht.

Met de duurzame borstels van OXO Good Grips, hou je eenvoudig de badkamer blinkend schoon.

Ook in de keuken hoef je niet te boren

De keuken is ook zo’n plek. Net als de douche. Waar je liever niet in de tegels boort. En daarom zijn er ook voor de keuken handige accessoires die je zonder boren ophangt. En deze accessoires kun je natuurlijk ook prima in de douche, badkamer of toilet gebruiken. Zolang je maar een gladde ondergrond hebt.

Keukenaccessoires

Hoe vast zitten de zuignappen?

Je wilt niet boren en met schroeven bevestigen. Maar je wilt ook niet dat alles steeds op de grond ligt. Dat snapt OXO ook. En daar zijn de StrongHold zuignappen op afgestemd. Als de ondergrond goed is, hoef je hem maar 1 keer op te hangen. En hij zit muurvast. Alleen met het handige lipje onderaan de zuignap kun je hem losmaken.

Multifunctioneel

De badkameraccessoires van OXO zijn ook multifunctioneel. Zo zijn er speciale uitsparingen gemaakt om je shampooflessen op zijn kop in te zetten. Shampoo pakken wordt zo nog makkelijker gemaakt. 

Het zeepbakje is zo ontworpen dat water zich niet kan ophopen. Zo lost je zeep niet zomaar op en hoef je het bakje niet elke keer los te maken om te legen.

Interessant blog? Deel het online 🙂

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
De beste flessenborstel
Blog
Brechje

De beste flessenborstel

Omdat je waterfles negen van de tien keer alleen gevuld is met water, wil niet zeggen dat deze nooit een grondige schoonmaakbeurt nodig heeft. Je

Wat is een juliënnesnijder
Blog
Brechje

Wat is een juliënnesnijder?

Wat is een juliënnesnijder? Met een juliënnesnijder geef je net dat beetje extra aandacht aan je gerecht. Eigenlijk is het niks anders dan een dunschiller

Het beste moederdagcadeau
Blog
Brechje

De 20 beste Moederdagcadeaus

Ben jij op zoek naar een leuk Moederdagcadeautje? Zet je moeder in het zonnetje met de handigste Moederdagcadeaus van OXO Good Grips! Wij hebben 20

Recept oranje tompoucen
Blog
OXO Good Grips Shop

Recept Oranje Tompoucen

Driewerf hoera, het is weer Koningsdag. De straten kleuren oranje en de vlaggen gaan uit. Er worden Koningsspelen georganiseerd en een vrijmarkt. Maar koffie met

eier-recepten
Blog
OXO Good Grips Shop

3 Eier recepten

Ei is één van de meest veelzijdige ingrediënten in onze keuken. Ei gebruik je bij het bakken van een taart, voor het korstje van de

Gratis verzenden

Voor bestellingen boven de €30,-

Gratis retourneren via PostNL

Altijd 30 dagen bedenktijd

Binnen 1 à 2 werkdagen in huis

Verzending met DHL