Winkelwagentje

 

✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

De beste flessenborstel

De beste flessenborstel

Omdat je waterfles negen van de tien keer alleen gevuld is met water, wil niet zeggen dat deze nooit een grondige schoonmaakbeurt nodig heeft. Je neemt hem bovendien overal mee naartoe dus komt hij op plekken waar misschien meer bacteriën aanwezig zijn dan je zou denken. Wij hebben een flessenreinigingsset met een grote borstel, rietjesborstel en een borstel om de dop schoon te maken. 

Dagelijkse schoonmaak

Je waterfles schoonmaken doe je iedere avond. Zo blijft hij lekker schoon.

Ga met een lange borstel naar de bodem van de fles en schrob hem schoon met wat water en zeep. Gebruik de borstel ook om het stuk schoon te maken waar je uit drinkt. Dit is een ideale plek voor bacteriën.

Vervolgens schrob je met dezelfde borstel de buitenkant van de fles schoon. Ook daar hopen ziektekiemen zich op. Laat de fles nu een nachtje aan de lucht drogen om nare geurtjes te voorkomen.

Een rietjesborstel

Kies een dag in de week uit om je waterfles om je waterfles net dat beetje extra aandacht te geven. 

Heb je een waterfles met een rietje? gebruik dan een rietjesborstel om het rietje schoon te maken. 

Je zult zien dat je drinkfles veel schoner is na het schoonmaken. En het zal je verbazen hoeveel viezigheid er nog vanaf komt. 

De dop schoonmaken

De dop van een fles mag natuurlijk niet ontbreken tijdens het schoonmaken van je waterfles. Bij de reinigingsset zit daarom ook een speciale borstel om de dop van je drinkfles schoon te maken. 

Nu is je drinkfles weer klaar voor een volgende dag. Zorg er wel altijd voor dat je je fles, rietje en dop op het aanrecht laat drogen om nare geurtjes te voorkomen.

We hebben nog meer fijne schoonmaakborstels. Voor in de keuken en de rest van het huis.

Flessen droogrek

Je drinkfles laat je na het schoonmaken aan de lucht drogen. En het liefst op zijn kop zodat overtollig water uit de fles kan lopen. Met het flessendroogrek is dit geen probleem.

Op het droogrek kunnen 4 flessen, 4 rietjes en 4 doppen drogen. En als je het droogrek even niet gebruikt klap je hem eenvoudig in. Zo berg je hem compact op.

Meer handige borstels

Naast een handige set om je waterfles schoon te maken, zijn er ook borstels om de gootsteen, keuken en badkamer mee schoon te maken.

Diepreinigende borstelset

De diepreinigende borstelset bestaat uit twee borstels. Een grote borstel en een kleine met een wisblad. 

Met de grote borstel maak je gemakkelijk voegen, de doucherails en het fornuis schoon. Aanslag is met deze borstel in een handomdraai weg. En alles ziet er weer als nieuw uit.

De kleine borstel verwijdert gemakkelijk het vuil langs kranen en andere nauwe plekjes waar je moeilijk bij kunt. En met het wisblad maak je gemakkelijk schoon rond het afvoerputje.

Speciaal voor de keuken

Deze keukenreinigingsset is speciaal voor de keuken. Je komt gemakkelijk op plekken waar je normaal niet zo gemakkelijk bijkomt.

De borstel in de vorm van een lus gebruik je om bijvoorbeeld de  messen van de blender mee schoon te maken. De gebogen borstel gebruik je om gemakkelijk rond de kraan schoon te maken. En met de schraper schraap je gemakkelijk viezigheid uit een ovenschaal.

De set is uitgerust met een fijn anti-sliphandvat zodat je tijdens het schoonmaken geen kramp in je hand krijgt.

Onze schoonmaakborstels

Interessant blog? Deel het online 🙂

Originele Vaderdagcadeaus
Blog
OXO Good Grips Shop

Originele Vaderdagcadeaus

Op Vaderdag mag je je vader in het zonnetje zetten. En misschien tijdens het ontbijt een mooi cadeau overhandigen. Is jouw vader een echte kookfanaat?

Handige BBQ-accessoires
Blog
Brechje

Handige BBQ-accessoires

De handige producten van OXO zijn overal te vinden. Van je voorraadkasten tot het aanrecht en zelfs in de badkamer. In deze blog duiken we

Recept voor Moederdag
Blog
Brechje

Recept voor Moederdag

Ben je nog op zoek naar een lekker recept voor het moederdagontbijt? Dan hebben wij misschien wel het recept dat je zoekt! Verras je moeder

Het aspergeseizoen is begonnen
Blog
Brechje

Het aspergeseizoen is begonnen

Het aspergeseizoen is begonnen. Dat betekent dat deze lekkere en gezonde groente weer verkrijgbaar is in de supermarkt, bij de groenteboer en op de markt.