✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

eieren-bakken-koken-pocheren

Eieren bakken, koken, pocheren, en meer…

Eieren zijn geweldig om mee te koken en te bakken. Ze zijn onmisbaar in de keuken. Maar eieren kunnen ook heel onhandig zijn. De breekbare schil en de inhoud met geel en wit maken eieren tot een ingewikkeld ingredient. En daarom heeft OXO Good Grips heel veel handige tools bedacht. Tools waarmee het koken en bakken van eieren een eitje wordt. Ze kunnen zelfs in de magnetron…


eiersnijder

Gekookt ei

Een gekookt ei snij je simpel in plakjes. Perfect voor de salade of op brood. En dat snijden doe je natuurlijk niet met een mes, maar met een handige eiersnijder. Non-slip en je maakt perfecte plakjes van 5 mm. Die plakjes snij je horizontaal of verticaal. Of allebei.


eierbereider

Gebakken ei

Hoe simpel is het om een ei te bakken in een pannetje. Maar wist je dat het nog simpeler kan? Namelijk in de magnetron. Met de ei-bereider bereid je in 1 minuut een heerlijk gebakken ei of roer-ei. Eet smakelijk!


omeletmaker

Omelet

Ook een omelet bereid je in no-time gewoon in de magnetron. En als je de ping hoort, haal je een heerlijke, luchtige, geurende omelet uit de magnetron. Inclusief gestoomde groenten.


eierpocheerder

Gepocheerd ei

Een gepocheerd ei maken is helemaal niet zo gemakkelijk. Maar met de OXO Eierpocheerder kan echt iedereen het. De trechtervormige bovenkant geleidt het ei voorzichtig in het hete water. De geperforeerde onderkant zorgt ervoor dat het water goed rondom het ei circuleert. Is het ei goed? Dan pak je de Eierpocheerder aan het lipje uit het kokende water. En jouw gepocheerde ei is weer gelukt.


eierscheider

Ei scheiden

Ga je bakken en wil je alleen het wit of juist het geel van het ei toevoegen aan je recept? Dan scheid je een ei heel simpel met de OXO Eierscheider. Je klikt hem eenvoudig aan de rand van de mengkom. Je tikt het ei op de opstaande rand open. En je laat het eiwit eruit lopen. Zo scheid je een ei heel simpel en zonder knoeien.


spatel-zonder-krassen

Spatels die niet krassen

En als je dan toch een ei in een koekenpan wilt bereiden, gebruik dan een spatel die niet krast. Zo gaan je pannen langer mee.