✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Cadeau Ideeen Bakken

Cadeau ideeën voor als je van bakken houdt

Wat geef je iemand cadeau die van bakken houdt. Niet van lege kratten, maar van het werkwoord bakken. Net als de sterren in Heel Holland Bakt. Zo’n echte bakker geef je natuurlijk iets heel handigs cadeau. En handig. Dat is nou net waar OXO zo goed in is. Inspiratie nodig? Hier komen ze:

Maatlepels

Een mooie set maatlepels is een must als je een mooie taart wilt bakken. Want meten is weten. En meten zorgt voor precies de juiste verhoudingen. En dus een lekkere taart. De meeste bakfreaks hebben natuurlijk allang een setje maatlepels in de la liggen. Maar vast niet zulke handige als die van OXO Good Grips.

Lepels of cupjes

De gewone OXO Maatlepelset is 6-delig en bevat ook lepels met halve maten. Voor als je een recept wilt halveren.

De OXO Maatlepelset cups kun je net wat grotere hoeveelheden afmeten. 

OXO maatlepels

Garde

Een garde gebruik je heel veel tijdens het bakken. Dus die moet wel een beetje prettig in de hand liggen. Nou, dat treft, want geen enkele andere garde ligt zo zacht in je hand als die van OXO Good Grips. En we hebben ze in 2 maten. Een kleine en een grote. Beiden met een zwart fluweelzacht handvat.

OXO Garde

Met het duurzame bakgerei uit de OXO Good Grips Shop bak je in een handomdraai de lekkerste gebakjes.

Glaceermes

Een klein handig cadeautje is het OXO Glaceermes. Hiermee breng je egaal room of glazuur aan op taart of cake. En hij heeft een knik zodat je niet tegen het aanrecht aanstoot.

OXO Glaceermes

Beslag- dispenser

Met de OXO Beslagdispenser doseer je de perfecte hoeveelheid beslag zonder te knoeien. Zo maak je de perfecte pannenkoeken, wafels en cupcakes. Dankzij handige bediening, eenvoudige reiniging en de unieke drupvrije tuit wil je vanaf nu iedere dag wel iets lekkers bakken.

OXO beslagdispenser

Interessant blog? Deel het online 🙂

oxo droogrek waterfles
Blog
Anne Groen

Het beste droogrek voor waterflessen

Tegenwoordig kun je er bijna niet meer omheen; de (plasticvrije) waterfles. Overal duiken ze op. Waar ze voorheen alleen gebruikelijk waren in de sportschool, kom

CHECKLIST-BBQ
Blog
OXO Good Grips Shop

BBQ Checklist

De beste BBQ begint met een uitmuntende voorbereiding. Dit is de BBQ Checklist die alle andere lijsten overbodig maakt. Een checklist die meer is dan

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.