✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

oxo droogrek waterfles

Het beste droogrek voor waterflessen

Tegenwoordig kun je er bijna niet meer omheen; de (plasticvrije) waterfles. Overal duiken ze op. Waar ze voorheen alleen gebruikelijk waren in de sportschool, kom je ze nu tegen in de meeste winkels, bij de persoon naast je in de trein of staat die 2 liter fles pontificaal bij je collega op het bureau. Maar hoe hou je het echt gezond, duurzaam en blijf je dus lang blij met jouw waterfles? Het OXO droogrek voor waterflessen biedt oplossingen!

Fles schoonmaken en houden

Ja, die fles – die moet je goed schoonhouden. Vooral in de dop en het drinkgedeelte kunnen honderdduizenden bacteriën gaan leven. Was ‘m regelmatig met warm water en een druppel afwasmiddel. Spoel nog even na met kokend water en laat hem goed drogen. Je droogt je fles het beste op zijn kop. Het speciaal ontworpen droogrek van OXO laat jouw drinkfles goed aan de lucht drogen en zorgt ervoor dat overtollig water uit de fles kan lopen.

Hoe te
gebruiken?

Op het droogrek kunnen 4 flessen, 4 rietjes en 4 doppen drogen. Het aluminium droogrek klik je eenvoudig in de kunststof basis. Vervolgens zet je de waterflessen op de houders en leg je de doppen op de basis. Voor de eventuele rietjes is een speciale uitsparing gemaakt. Zo droog je al jouw flessen hygiënisch aan de lucht. En weet je ook gelijk waar je ze kan terugvinden! En als je het droogrek even niet gebruikt klap je hem eenvoudig in. Zo berg je hem compact op.

Daarom wil je dit droogrek

Om meerdere redenen is dit het beste droogrek voor herbruikbare waterflessen. Het droogrek is compact, stijlvol en multifunctioneel. Ook is het veilig omdat het BPA-vrij, PVC-vrij en Ftalaten-vrij is. Het droogrek is duurzaam dankzij de aluminium versteviging. De basis is vaatwasser bestendig. De verhoogde rand voorkomt dat doppen en deksel eraf kunnen rollen. Zo blijft alles keurig op zijn plek en wordt het water opgevangen. Ook kun je het droogrek gebruiken voor een piepkleine vaat of babyflesjes.

Reiniging

Voordat je jouw drinkfles laat drogen, maak je hem natuurlijk grondig schoon. Wij hebben een flessenreinigingsset in het assortiment. Met een grote borstel, rietjesborstel en een borstel om de dop schoon te maken. Ga met een lange borstel naar de bodem van de fles en schrob hem schoon met wat water en zeep. Gebruik de borstel ook om het stuk schoon te maken waar je uit drinkt. Dit is een ideale plek voor bacteriën. Vergeet de buitenkant en de dop niet, ook daar hopen ziektekiemen zich op. Laat de fles nu een nachtje drogen op het droogrek.

mangosnijder
Blog

Zo snij je een mango

De mango is niet meer weg te denken uit onze keuken. Van zoete toevoeging in hartige salades, tot de lekkerste (gezonde) desserts. De tropische vrucht

Lees verder »
CHECKLIST-BBQ
Blog

BBQ Checklist

De beste BBQ begint met een uitmuntende voorbereiding. Dit is de BBQ Checklist die alle andere lijsten overbodig maakt. Een checklist die meer is dan

Lees verder »
Afwasborstel Houder
Blog

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Lees verder »