Winkelwagentje

Gratis verzenden vanaf €30,-

Gratis retourneren

OXO Good Grips Kernthermometer

Voor welke vleesthermometer ga jij?

Grote stukken vlees zijn soms lastig perfect te bereiden. Er is namelijk geen ideale bereidingstijd. Het draait er dan om wat de kerntemperatuur is. Lastig in te schatten natuurlijk, maar met een kernthermometer is dit een fluitje van een cent.

Chef in je eigen keuken

Vlees dat precies de gaarheid heeft die je wilt. Met behulp van de OXO kernthermometer maak je je vlees zo klaar als in een restaurant. Kies voor een vleesthermometer uit de Chef’s Precision lijn van OXO Good Grips om dezelfde kernthermometers te gebruiken als chefkoks. De lijn is speciaal ontwikkeld om professioneel te werk te gaan maar uiteraard met het gemak voor thuisgebruikers. Zo ben jij een chefkok in je eigen keuken.

OXO Good Grips Kernthermometer

Heel nauwkeurig in één oogopslag

Wil je in één oogopslag heel nauwkeurig de kerntemperatuur zien? Dan is de Chef’s Precision Digitale Vleesthermometer de beste thermometer voor jou. Deze thermometer geeft de kerntemperatuur in grote cijfers weer. Zo kan je snel de temperatuur checken terwijl je tegelijk andere dingen aan het doen bent.

Liever geen batterijen?

Het hele huis overhoop voor die ene batterij. Misschien in de afstandsbediening? De klok? Of misschien in het speelgoed? Met de analoge kernthermometers is het niet langer nodig om opzoek te gaan naar batterijen. Door de grote cijfers zijn ook de analoge kernthermometers heel gemakkelijk en snel af te lezen. En zo zonder batterijen de beste thermometer voor jou.

OXO Good Grips Kernthermometer

Leave in thermometer

De OXO leave in kernthermometers mag je gewoon in je vlees laten zitten. Stop het stuk vlees met de thermometer erin in de oven, en wachten maar. Omdat de vleesthermometer mee de oven in kan, hou je constant de kerntemperatuur in de gaten.

Gratis verzenden

Voor bestellingen boven de €30,-

Gratis retourneren via PostNL

Altijd 30 dagen bedenktijd

Binnen 1 à 2 werkdagen in huis

Verzending met DHL