✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

koffie-voorraadbus

Voorraadbus koffie

Goede koffie verdient het om vers gehouden te worden. En dan niet vers als in een koffiezak met een knijper erop, nee écht vers. En echt verse koffie (of koffiebonen) bewaar je in een luchtdichte voorraadbus. Zo blijft jouw koffie het langst vers en lekker.

Pop Container

Echte OXO-fans bewaren hun koffie in een Pop Container voorraadbus. Deze koffiebussen zijn bijvoorbeeld gemakkelijk met 1 hand te openen. Dat is handig, want als je echt goede koffie zet, kom je handen tekort.

De voordelen van de OXO Koffie Voorraadbus:

  • BPA-vrij (dat is erg fijn als je de koffie van plan bent te gaan drinken)
  • Helder kunststof (kun je precies zien hoeveel er nog in zit)
  • Vaatwasserbestendig
  • Met één hand te openen
  • Luchtdicht af te sluiten
  • Onbreekbaar
  • Diverse maten waardoor er altijd wel één is die precies in jouw kast past
pop-container-2-0

Groot en klein

De koffie opbergbussen van OXO zijn er in veel verschillende maten en grotes. Zo kun je kiezen voor een rechthoekige, een vierkante, een grote vierkante en een ronde voorraadpot. De hoogte varieert van 8 tot 32 centimeter. Jouw keuze voor de beste koffie-voorraadbus hangt af van de kastruimte die je hebt en de hoeveelheid koffie die je wilt bewaren.

Mooie Koffie voorraadpot

Bewaar je de koffiebonen liever op het aanrecht? Dan is een ronde glazen voorraadpot ideaal. Deze zien er mooi uit en hebben dezelfde geweldige eigenschappen als de kunststof voorraadbussen. Behalve dan dat ze van glas zijn en een ander deksel hebben. Met een hengsel in plaats van een drukknop.

Ook voor koffiepads en theezakjes

De OXO Good Grips Voorraadbussen zijn geschikt voor zo’n beetje alle droge waren. Ook koffiepads (senseopads) en theezakjes bewaar je gemakkelijk in een Pop Container. Zo weet je zeker dat ze vers blijven.

Bekijk hier alle OXO Voorraadbussen

oxo-voorraadbussen

Met koffieschep

Bij de OXO POP Containers 2.0 kun je onder het deksel een accessoire klikken. Die heb je dan altijd bij de hand. Bijvoorbeeld deze handige koffielepel. Voor perfect doseren.

oxo-pop-container-koffieschep-nieuw
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *