OXO Aardappelstamper met Horizontale Greep

 18,95

De OXO Aardappelstamper met Horizontale Greep maakt de aardappelpuree perfect fijn, zonder dat je veel kracht hoeft te zetten. Dankzij de zachte horizontale greep kun je recht omlaag drukken, zodat je met minder moeite veel meer kracht kunt zetten. Met deze Aardappelstamper met horizontale greep lukt jouw aardappelpuree altijd!

(1 klantbeoordeling)
oxo aardappelstamper met horizontale greep
OXO Aardappelstamper met Horizontale Greep  18,95

Gratis verzenden vanaf €30,-

 • Gratis retourneren
 • Uitstekende garantievoorwaarden
 • 30 dagen bedenktijd
 • Goede klantenservice
 • 1-2 dagen levertijd

Gebruiksaanwijzing

Als je deze stevige aardappelstamper bij de horizontale, zachte greep vastpakt voel je meteen dat hij perfect in de hand ligt. Door het horizontale handvat kan je gewoon recht omlaag drukken. En tijdens het stampen vangt het zachte handvat de schokken op.

Rustig stamp je de aardappels, knollen of appels. De ovale vorm volgt de ronding van de pan en komt eenvoudig in de hoekjes. Na gebruik mag de aardappelstamper gewoon in de vaatwasser.

Zachte anti-slipgreep

De anti-slipgreep is van zacht santoprene. Dit is een hittebestendig en voedselveilig rubber. Het zorgt ervoor dat de aardappelstamper prettig en stevig in de hand ligt. Ook als je wat minder kracht in je handen hebt. Door de horizontale greep kost het minder moeite om kracht te zetten. Handig he!

De beste aardappelstamper met horizontale greep

Deze aardappelstamper is stevig, ligt prettig in de hand en krijgt de klus snel geklaard. Dit maakt hem tot de beste aardappelstamper die je je maar kunt wensen.

Icoon Voedselveiligheid
Voedselveilig

Gemaakt van RVS

Antislip
Anti-slip

Ligt stevig in de hand

Icoon Duurzaam
Duurzaam

Lange levensduur

Zachte greep
Zachte greep

Comfortabel handvat

Icoon Vaatwasser
Vaatwasser

Mag in de vaatwasser

Absoberend
Absorberend

Vangt de schokken op

Handig keukengerei

Het keukengerei van OXO Good Grips maakt koken en bakken leuker en makkelijker. Deze aardappelstamper is voor links- en rechtshandigen. Voor mensen met wat minder kracht in hun handen. En voor iedereen die een echt goede aardappelstamper met een lange levensduur wil.

OXO Aardappelstampers Met Horizontale Greep

Comfortabele greep

OXO staat bekend om de comfortabele anti-slipgreep. Het zit zelfs in de naam. “OXO Good Grips”. En deze greep voeren ze overal door. Zo is er geen product dat niet prettig vasthoudt. Meestal bevat het handvat santoprene. Dit is een soort rubber. Voedselveilig, zacht en hittebestendig. Echt een comfortabele greep!

OXO Aardappelstamper Met Brede Greep

Lange levensduur

Deze aardappelstamper is gemaakt van duurzaam santoprene en roestvrijstaal. Deze materialen zorgen er samen met het innovatieve ontwerp voor dat deze aardappelstamper heel lang mee gaat. 

Innovatief ontwerp

OXO werkt elke dag aan het verbeteren van de ontwerpen van haar producten. Hierdoor loopt OXO Good Grips voorop als het gaat om innovatie en lange levensduur van haar producten.

Daarom wil je deze aardappelstamper van OXO Good Grips

 • Vaatwasmachinebestendig
 • Breed horizontaal handvat om prettiger te stampen
 • Zacht handvat om de druk op te vangen
 • Anti-sliphandvat voor een stevige grip
 • Stevige fijnmazige RVS plaat voor extra fijne puree

Smooth Potato Masher (EN)

Powerful yet comfortable even when mashing large amounts of potatoes. This innovative Potato Masher puts less pressure on your hands while churning out smooth, soft mashed potatoes. A broad, soft, horizontal handle lets you press straight down as it absorbs pressure. A fine-grid, stainless steel mashing plate yields smooth mashed potatoes with no lumps.

Producteigenschappen

Gewicht 173 g
Afmetingen 17 × 7,2 × 12,2 cm
Eigenschappen

Anti-slip, Verzacht handvat, Vaatwasserbestendig

Kleur

RVS, Zwart

Materiaal

RVS, Santoprene

1 beoordeling voor OXO Aardappelstamper met Horizontale Greep

 1. joep

  Ik ben zo blij geworden van deze stamper. het is moeilijk om veel kracht te zetten. Zeker bij knollen die wat harder zijn. Maar met de brede greep kan ik er volop kracht op zetten. Ik kan er gwoon op leunen. Echt heel fantastisch.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *