✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Afwasborstel Houder

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken en drogen. Zo blijft alles keurig aan de kant en voorkom je vieze geurtjes.

Het oude afwasteiltje

Vroeger had je een teiltje voor de afwas. Daar legde je dan ook de afwasborstel in. Nu was je vaak snel even iets af. Bijvoorbeeld een pan die niet in de vaatwasser mag. En steeds minder mensen hebben een teiltje in huis.

Afwasborstel met zeepdispenser

Voor de afwas gebruik je natuurlijk de prijswinnende OXO Afwasborstel met zeepdispenser. Deze zet je in de afwasborstelhouder, zodat je hem altijd bij de hand hebt. En de fles afwasmiddels mag je dus in de voorraadkast laten staan. Want alle sop die je nodig hebt, zit in de steel van de borstel.

Houder Afwasborstel in de gootsteen

Afwasborstel-houder voor in de wasbak

Als je een rechthoekige metalen wasbak hebt, dan kun je een afwasborstelhouder of sponshouder in de wasbak hangen. Dat is handig, want zo hangt hij uit het zicht, terwijl je hem toch dichtbij hebt.

Afwasborstelhouders voor op het aanrecht

Houder voor op het aanrecht

Als je de houder voor de afwasborstel op het aanrecht zet, is het wel fijn als hij er mooi uitziet. Deze gootsteenorganizers staan heel stijlvol op het aanrecht. Je kunt er meerdere borstels en sponzen in kwijt. Hij is voorzien van een uitneembaar tussenschotje en een lekbakje. Dat lekbakje hoef je bijna nooit te legen, want het meeste water verdampt gewoon.

CHECKLIST-BBQ
Blog

BBQ Checklist

De beste BBQ begint met een uitmuntende voorbereiding. Dit is de BBQ Checklist die alle andere lijsten overbodig maakt. Een checklist die meer is dan

Lees verder »
Afwasborstel Houder
Blog

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Lees verder »