✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Vershoudbakjes met luchtdichte sluiting

Vershoudbakjes met luchtdichte sluiting

De OXO Vershoudbakjes zijn voorzien van een luchtdichte sluiting met een siliconen ring en soepel sluitende clips. Zo blijft de inhoud lang vers als je deze bakjes in de koelkast bewaart.

De beste vershoudbakjes

De OXO Vershoudbakjes zijn de beste die je kunt krijgen. Ze zijn:

  • Van voedselveilig kunststof
  • BPA-vrij
  • Licht in gewicht
  • Stapelbaar
  • Nestbaar
  • Luchtdicht afsluitbaar
  • Gemakkelijk te openen en te sluiten

BPA-vrije bakjes

Zoals alle producten van OXO Good Grips, zijn ook de vershoudbakjes BPA-vrij, PVC-vrij en Ftalatenvrij. Hiermee zijn de bakjes volledig voedselveilig.

Vershoudbakjes met siliconen sluitring

Perfecte afsluiting

De handige siliconen sluitring zorgt ervoor dat je deze vershoudbakjes luchtdicht kunt afsluiten. De ring kun je eenvoudig verwijderen en hij is vaatwasmachinebestendig. Zoals het hele vershoudbakje trouwens.

De handige sluitclips zorgen ervoor dat het deksel goed gesloten blijft. De clips gaan heel licht, waardoor het openen en sluiten geen probleem is.

Lekker veel bewaren

Met de OXO vershoudbakjes kun je lekker veel bewaren. En omdat ze ook als lunchbox gebruikt worden, kun je ze uit de koelkast meteen meenemen in je tas. 

Bewaar vleeswaren, fruit, groente en kliekjes eenvoudig in de handige vershoudbakjes. 

Je kunt de bakjes zelfs in de vriezer gebruiken, alleen adviseren we dan wel om de clips los te laten.

Verschillende maten

De vershoudbakjes zijn er in verschillende maten. Het rechthoekige bakje van 800 ml. en het vierkante bakje van 1 liter vinden wij het handigst. Maar de bakjes met meerdere vakken kunnen ook heel goed van pas komen. Vooral voor het bewaren van kliekjes of eenpersoonsmaaltijden. En het bakje met de vergiet is natuurijl perfect voor klein fruit.

Alle bakjes

Dit zijn alle vershoudbakjes in ons assortiment. En alle vershoudbakjes kun je ook gebruiken als lunch- of saladebox.

mangosnijder
Blog

Zo snij je een mango

De mango is niet meer weg te denken uit onze keuken. Van zoete toevoeging in hartige salades, tot de lekkerste (gezonde) desserts. De tropische vrucht

Lees verder »
CHECKLIST-BBQ
Blog

BBQ Checklist

De beste BBQ begint met een uitmuntende voorbereiding. Dit is de BBQ Checklist die alle andere lijsten overbodig maakt. Een checklist die meer is dan

Lees verder »
Afwasborstel Houder
Blog

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Lees verder »