✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

courgette-snijder

Courgette Snijder

Met een Courgette Snijder snijdt u heel gemakkelijk, u raadt het al, courgette. Deze Courgette Snijders worden ook wel Spiraalsnijders, Spiralizers of Spirelli’s genoemd. Bij OXO noemen we hem de Spiraalsnijder. En we hebben een handzame groene, waarmee u heel gemakkelijk ronde groenten spiraliseert. En een professionele, waarbij u de snijbladen kunt wisselen voor verschillende diktes en vormen.

Gezond met courgette

Met courgette maak je gezonde gerechten. Want in plaats van een bord pasta eet je nu een bord courgettespaghetti. En google maar eens, want er zijn voldoende heerlijke gerechten. Check bijvoorbeeld Francesca kookt of ons eigen blog.

Lekker met de Courgette Snijder

Met de Courgette Snijder maakt u dus gezonde pasta en mooie garnering. Of een leuke toevoeging voor uw zomerse salade. Maar is het nou echt lekker? Jazeker! Met een goede dressing, pastasaus of gewoon een beetje olie, zout en peper is de gespiraliseerde courgette echt heerlijk. Het bewijs zijn de kinderen. Want ieder kind dat geen courgette ‘lust’, eet opeens wel de grappige sliertjes.

spiraalsnijder

 

OXO Spiraalsnijder

De OXO Spiraalsnijder is geschikt voor verschillende groenten. Denk aan courgette, wortel, komkommer en zoete aardappels. Deze handige Spiraalsnijder is voorzien van een anti-slip handvat en een restenhouder die je handen beschermt. En u kunt hem veilig en netjes op bergen. Met de handige groene OXO Spiraalsnijder liggen in een handomdraai de heerlijkste groentenoodles en courgettini op uw werkblad.

oxo-spiraalsnijder-pro

 

OXO Spiraalsnijder PRO

De professionele OXO Spiraalsnijder PRO is nieuw in ons assortiment. Hij laat u alle variaties maken die u maar wenst. Van dunne groentespaghetti tot dikke groentenoodles. Maar ook dunne appelschijven en uienringen draai je er in een simpele beweging uit. Deze Spiraalsnijder Pro biedt u de mogelijkheid om nog gezonder te leven. Want naast koolhydraatarme pasta van courgette, maak u ook gemakkelijk rijst van bloemkool. Alles kan. Verzin het maar.

Super veilig

De spiraalsnijder is superveilig in gebruik. En de Spiraalsnijder Pro is zelfs nog veiliger. Want het enige dat u hoeft te doen is aan de hendel te draaien. De Spiraalsnijder houdt het voedsel voor u vast. Dus u hoeft nooit met uw handen in de buurt van de messen te komen. En als u hem opbergt, gaan de snijbladen in een afsluitbare box. Zodat u nooit per ongeluk in het mes kunt grijpen. Dat is de veiligheid die u van OXO Good Grips gewend bent.

3-snijbladen

3 snijbladen voor eindeloze variaties

Dunne spaghetti, dikke noodles en dunne, brede slierten. Met de OXO Spiraalsnijder Pro kunt u eindeloos variëren. Maak appelschijven, patat, pasta en zelfs groenterijst.

groentepasta

Met één hand op uw rug

Om de spiraalsnijder te gebruiken heeft u maar 1 hand nodig. De superkrachtige zuignap zorgt ervoor dat het apparaat stevig aan uw aanrecht zit vastgezogen. U plaatst vervolgens de groente in de Spiraalsnijder PRO en u draait met 1 hand aan de slinger.

handig-opbergen

Handig opbergen

OXO Good Grips staat erom bekend dat ze ook altijd denken aan de beperkte ruimte in de keukenkastjes. Daarom kunt u de snijbladen veilig opbergen in een box en past deze box precies in de Spiraalsnijder PRO. Vervolgens duwt u hem dicht en bergt u uw professionele Spiraalsnijder compact op.

OXO Spiraalsnijder – OXO Spiraalsnijder PRO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *