✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

De 4 beste ijsscheppen

De beste ijsscheppen

Met de ijsscheppen van OXO creëer je de mooiste ronde ijsbollen. Met één druk op de knop laat je de bol losglijden uit de tang. Zo geniet je snel van een heerlijk dessert. Of gewoon lekker ‘s middags in de zon. Wij hebben de beste ijsscheppen van OXO Good Grips voor je op een rijtje gezet. Ga jij voor 2 of 3 bolletjes?

OXO grote ijsschep

De OXO grote ijsschep is speciaal ontworpen voor grote porties ijs. De schep is 23 centimeter lang en 7 centimeter breed. Het ijs schep je eenvoudig door de zachte anti-slipgreep die stevig en comfortabel in de hand ligt. De kop van deze ijsschep heeft een dunne rand die makkelijk door het ijs snijdt. Zo boetseer je net als een echte Italiaanse gelataio een prachtig kunstwerk van het ijs.

OXO ijsboltang

Als we onze favoriete ijstang aan moeten wijzen, dan is het de ijsboltang van OXO. Je maakt mooie, ronde bollen room- of sorbetijs met deze ijstang. Het meest handige aan deze ijstang is dat de ‘vlindertjes’ aan de zijkant zitten en niet aan de greep. Hierdoor glijdt de tang niet uit je handen, zelfs niet met natte handen. De OXO ijsboltang heeft een lichte bediening. Met één kneep in de hendel laat het ijs eenvoudig los. Bolletjes ijs maken voor de hele familie gaat hierdoor een stuk sneller.

OXO ijsschep

De OXO ijsschep lijkt simpel, maar overtreft al je verwachtingen wanneer de puntige vorm het ijs schept. De schep snijdt eenvoudig door het ijs en maakt hierdoor mooie ronde bollen. De roestvrijstalen kop is extreem sterk en buigt niet. De anti-slipgreep maakt het vasthouden erg comfortabel, bolletje na bolletje.

RVS ijsschep

De stevige en zware RVS ijsschep schept zelfs het hardste ijs zonder moeite. Met de speciale pop-up hendel wip je zo jouw ijsbol uit de gebogen kop. Je draait de ijsschep boven je schaaltje of bord om en drukt op de hendel. De bol ijs laat nu direct los en valt keurig in het schaaltje. Genieten maar!

Zelf ijs maken

Nu je weet welke ijsscheppen je allemaal kunt gebruiken is het tijd om zelf ijs te maken. We delen een basisrecept om zelf vanille-ijs te maken. Je kunt hier eindeloos mee variëren. Doe er bijvoorbeeld stukjes chocolade of fruit doorheen. Of schenk enkel koffie over het ijs voor een heerlijk Italiaans dessert. 

Dit heb je nodig

  • Een blik van 400 ml gezoete gecondenseerde melk
  • 500 ml stevig opgeklopte slagroom
  • 1 theelepel vanille extract

Zo maak je het

  • Doe de gezoete gecondenseerde melk en het vanille extract in een mengkom en klop het met een garde goed door elkaar.
  • Klop de slagroom stijf in een andere kom.
  • Schep met een spatel voorzichtig de slagroom door de gezoete melk.
  • Doe het geheel in een bakje dat in de vriezer kan zonder deksel. Gebruik huishoudfolie om het bakje af te sluiten en ijskristallen te voorkomen.
  • Na 6 tot 8 uur in de vriezer kun je je eerste bolletje zelfgemaakte ijs scheppen. Eet smakelijk!

IJsscheppen

Interessant blog? Deel het online 🙂

lunchbox salade
Blog
OXO Good Grips Shop

Fijne salade voor de lunch

Zelf een maaltijdsalade maken is super makkelijk en je hebt gelijk een gezond gerecht voor tijdens de lunch. Je kunt eindeloos variëren met verschillende groenten,

Zelf een maaltijdsalade maken
Blog
Brechje

Zelf een maaltijdsalade maken

Zelf een maaltijdsalade maken is super makkelijk en je hebt gelijk een gezond gerecht voor tijdens de lunch of het avondeten. Je kunt eindeloos variëren

ijskoffie maken
Blog
Anne Groen

IJskoffie maken

Met warme dagen is het ontzettend lekker om ijskoffie te drinken. Bestel jij graag een ijskoffie buiten de deur? Probeer ’m eens zelf te maken!

De 4 beste ijsscheppen
Blog
Anne Groen

De beste ijsscheppen

Met de ijsscheppen van OXO creëer je de mooiste ronde ijsbollen. Met één druk op de knop laat je de bol losglijden uit de tang.

kernsen ontpitten
Blog
Anne Groen

Gemakkelijk kersen ontpitten

Het kersenseizoen is begonnen! En dat is fijn, want er gaat niets boven de smaak van verse, sappige kersen in de zomer. Heb jij deze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *