✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

de-beste-maatbekers

De beste maatbeker

De OXO Maatbekers zijn de beste die er zijn. Zonder problemen meet je de juiste hoeveelheden af. En ze hebben allemaal veel voordelen. En hun specifieke eigenschappen.

  • Een zachte greep
  • Handig aflezen
  • Nederlandse en internationale maateenheden
  • Vaatwasserbestendig

Maatbeker Gemakkelijk aflezen

De OXO Maatkan maakt het aflezen van de inhoud erg gemakkelijk. Je kunt het namelijk van bovenaf duidelijk zien. Bukken, kijken, bijschenken, bukken en weer kijken is dus verleden tijd. Deze maatbeker met zacht handvat, waarbij je de inhoud gemakkelijk kunt aflezen hebben we in:

Hittebestendige maatbeker

De flexibele ‘knijpmaatbekers’ zijn hittebestendig. Hierdoor kun je ze ook in de magnetron gebruiken. De honingraatstructuur geeft je een goede grip, ook met natte handen. En het zorgt ervoor dat je je handen niet brandt. Inderdaad: deze hittebestendige maatbeker kun je gewoon met blote handen uit de magnetron pakken. We hebben hem in 2 maten:

Maatbeker met Engelse maten

Soms geeft een recept alleen de Engelse of Amerikaanse maten aan. Dan is het handig om deze multifunctionele maatbeker in huis te hebben. Hij is voorzien van Nederlandse en internationale maateenheden. En de eenheden van veel voorkomende producten, zoals suiker en bloem.

Handige maatlepels

We hebben 2 soorten maatlepels in ons assortiment. De OXO Maatlepels bevat 6 lepels, waaronder 1/2 eetlepel en 1/8 theelepel, die handig zijn als je een recept halveert. De OXO Maatlepels SteeL bevat 4 lepels die met een magneet aan elkaar zitten. Je klikt ze eenvoudig los. En vast.