Winkelwagentje

Gratis verzenden vanaf €30,-

Gratis retourneren

Een schone thuiswerkplek

Een schone thuiswerkplek

Een schone werkplaats werkt het allerfijnst. Ook als deze werkplek thuis is. Je gebruikt je laptop nu waarschijnlijk een stuk meer dan normaal. Daardoor is hij ook sneller aan een schoonmaakbeurt toe. OXO Good Grips heeft een aantal handige tools om je daar een handje mee te helpen. Zo is je laptop, toetsenbord en andere elektronica snel weer schoon.

Hygiënisch thuiswerken

Vaak je handen wassen voor de goede hygiëne. Maar voor het handen wassen zat je lekker te werken achter je laptop, en na het handen wassen ga je snel weer door. Als je laptop dan niet schoon is dan zijn je handen ook direct weer vies. Daarom is het schoonhouden van je thuiswerkplek belangrijker dan ooit. Met de spullen van OXO is dit zonder moeite gedaan.

Laptopreiniger

Met deze borstel maak je laptops, tablets en telefoons schoon. De reiniger bestaat uit twee delen. De borstel is geschikt voor het verwijderen van stof en vuil. De microfiber haal je langs het beeldscherm om vingerafdrukken en vet te verwijderen.

Reinigingsborstel

Deze reiniger bestaat uit een zachte borstel en siliconen wisser. Hier maak je eenvoudig je laptop mee schoon. Het kan soms lastig zijn om gaatjes en kiertjes schoon te houden. Als je werkdag erop zit is het slim om je laptop dicht te klappen zodat het stof niet tussen de toetsen komt maar alleen op de buitenkant van je laptop.

Reinigingsset

Deze handige set van OXO Good Grips bestaat uit een ronde borstel, microfiber doek en langharige borstel. De doek gebruik je voor het beeldscherm. Met de ronde borstel maak je de ruimte tussen het toetsenbord schoon. De langharige borstel is handig voor de randen en hoekjes. De reinigingsset is ook geschikt voor andere elektronica zoals telefoons en tablets. Zo kan je weer fris doorwerken met een schone werkplek.

Gratis verzenden

Voor bestellingen boven de €30,-

Gratis retourneren via PostNL

Altijd 30 dagen bedenktijd

Binnen 1 à 2 werkdagen in huis

Verzending met DHL