✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

De Beste Voorraadbussen

De Beste Voorraadbussen

De beste voorraadbussen voor in de keuken zijn vierkant, bpa-vrij, doorzichtig, vaatwasserbestendig en voorzien van een luchtdichte afsluiting. De beste voorraadbussen zijn geschikt voor alle droge waren, zoals meel, muesli, suiker, bloem, zaden, pitten, noten, chips, snoep en nog veel meer. Jouw nieuwe voorraadbussen heten Pop Containers. En je gaat er heel lang plezier van hebben.

grote en kleine voorraadbussen

Grote en kleine voorraadbussen

Aan de ene kant wil je voorraadbussen waarvan de afmeting is afgestemd op de inhoud. Zodat je je kastruimte zo optimaal mogelijk benut. Aan de andere kant is het mooier als je allemaal dezelfde bussen hebt. Dus ook dezelfde afmeting. 

De Pop Containers bieden het beste van beiden. Namelijk verschillende afmetingen, maar eenvoudig stapelbaar. Zodat het er als één geheel uitziet. Mooi he!

De hoogste van iedere voorraadbus is 8 centimeter of een veelvoud daarvan. Dus de mini is 8 centimeter, de lage 16, de medium is 24 centimeter en de hoge 32. Als je 2 lage bussen hebt, dan zijn ze samen net zo hoog als de hoge van 32 centimeter. Zo kun je eindeloos variëren.

BPA-vrij, PVC-vrij en Ftalaten-vrij

De beste voorraadbussen zijn uiteraard extreem voedselveilig. De Pop Containers zijn van lichtgewicht kunststof. Dat is prettig in gebruik. En OXO gebruik hier natuurlijk wel het allerbeste kunststof voor. Waar nooit giftige stoffen in zitten. Dus alle kristalheldere bussen zijn BPA-vrij, PVC-vrij en Ftalaten-vrij.

Eenvoudig schoonmaken

De beste voorraadbus word je niet zomaar. Dan moet ook het schoonmaken simpel zijn. Nou, en dat is het. De Pop Container 2.0 mag namelijk gewoon in de vaatwasser. En ook na heel vaak wassen blijven de bussen kristalhelder transparant.

Bussen met schepjes

De beste voorraadbussen zijn voorzien van handige accessoires. Wij vinden de grote en kleine schep het handigst. Maar ook de zeeflepel en de schraper zijn fijne accessoires voor bijvoorbeeld meel of bloem. En de bewaarsteen voor bruine suiker voorkomt dat de suiker hard wordt. Een fantastische uitvinding die met recht thuis hoort in de beste voorraadbus die je je maar kunt wensen.

De populairste maat is de Pop Container van 1,6 liter. Perfect voor een kilo bloem of meel. Of voor een pond koffie of losse theezakjes.

Vierkant met afgeronde hoeken

Om de ruimte maximaal te benutten zijn vierkante voorraadbussen handiger dan ronde. Maar… ronde bussen schenken gemakkelijker. Daar hebben deze handige Pop Containers een oplossing voor. Namelijk subtiel afgeronde hoeken. Zo blijft er niets in de hoeken ‘plakken’. En de bus schenk je eenvoudig leeg.

Luchtdichte afsluiting

Het luchtdichte deksel van de voorraadbus is het meest innovatieve aan de bus. Je opent hem namelijk heel handig met één hand. Als je op de knop drukt, komt hij naar boven en verbreekt hij de luchtdichte afsluiting. Hierdoor til je eenvoudig het deksel van de bus. Na gebruik druk je opnieuw op de knop, waardoor de luchtdichte afsluiting weer wordt geactiveerd.

Chique voorraadbus met RVS deksel

De originele voorraadbussen hebben een helderwit deksel. Maar ze zijn ook verkrijgbaar met een RVS deksel. Dat staat erg chique, vooral als jouw voorraadbussen in het zicht staan.

Stapelbare Voorraadbussen

Stapelbare voorraadbussen

Echt goede voorraadbussen kun je eenvoudig stapelen. Zo ook de OXO Pop Containers. 

De hoogte is altijd 8 centimeter of een veelvoud daarvan. Hierdoor krijgen alle varianten dezelfde hoogte. Dat ziet er mooi uit en is erg handig.

Wat ook handig is, is dat een rechthoekige voorraadbus precies anderhalf keer zo lang is als een klein vierkante. Dus 2 rechthoekige staan gelijk aan 3 klein vierkante. En de groot vierkante is precies even lang als de rechthoekige. En daar passen de smal-rechthoekige weer precies 2x in. En de mini-vierkante zelf 4x.

Zo stapel je met deze voorraaddozen altijd jouw perfecte ‘muur’ van voorraadbussen.

Opgeruimde Keuken

Opgeruimde keuken

Een opgeruimde keuken bereik je niet met aangebroken dozen en zakken. Daar heb je voorraadbussen voor nodig. En dan is het wel zo handig om transparante voorraadbussen te hebben, zodat je kunt zien wat erin zit. Zo hou je je keuken keurig aan de kant.

Opgeruimd Kantoor

Opgeruimd kantoor

Naast een opgeruimde keuken met de beste voorraadbussen om voedsel te bewaren, kun je ook gelijk je kantoor organiseren. Want deze voorraadbussen zijn ook heel handig voor potloden, pennen, punaises en meer.

Opgeruimd Speelgoed

Opgeruimd speelgoed

En wat dacht je van het speelgoed van de kinderen. Zeker als het om kleine dingen gaat, zoals legoblokjes en knutselspulletjes. Dan zijn de beste voorraadbussen voor in de keuken opeens ook de beste opbergers voor speelgoed.

Opgeruimde Badkamer

Opgeruimde Badkamer

In de badkamer komen de luchtdichte voorraadbussen perfect tot hun recht. Want het deksel sluit goed af, zodat er geen vocht in komt. Badzout, watten en speldjes blijven zo keurig droog. En het deksel open je eenvoudig met één hand. Dat is ook wel fijn als je in de badkamer je handen al vol hebt.

Ons assortiment Pop Containers

Van de beste voorraadbussen hebben wij het grootste assortiment van heel Nederland en België. 

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.