✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Een schone thuiswerkplek

Een schone thuiswerkplek

Een schone werkplaats werkt het allerfijnst. Ook als deze werkplek thuis is. Je gebruikt je laptop nu waarschijnlijk een stuk meer dan normaal. Daardoor is hij ook sneller aan een schoonmaakbeurt toe. OXO Good Grips heeft een aantal handige tools om je daar een handje mee te helpen. Zo is je laptop, toetsenbord en andere elektronica snel weer schoon.

Hygiënisch thuiswerken

Vaak je handen wassen voor de goede hygiëne. Maar voor het handen wassen zat je lekker te werken achter je laptop, en na het handen wassen ga je snel weer door. Als je laptop dan niet schoon is dan zijn je handen ook direct weer vies. Daarom is het schoonhouden van je thuiswerkplek belangrijker dan ooit. Met de spullen van OXO is dit zonder moeite gedaan.

Laptopreiniger

Met deze borstel maak je laptops, tablets en telefoons schoon. De reiniger bestaat uit twee delen. De borstel is geschikt voor het verwijderen van stof en vuil. De microfiber haal je langs het beeldscherm om vingerafdrukken en vet te verwijderen.

Reinigings-borstel

Deze reiniger bestaat uit een zachte borstel en siliconen wisser. Hier maak je eenvoudig je laptop mee schoon. Het kan soms lastig zijn om gaatjes en kiertjes schoon te houden. Als je werkdag erop zit is het slim om je laptop dicht te klappen zodat het stof niet tussen de toetsen komt maar alleen op de buitenkant van je laptop.

Met de duurzame laptopreinigers van OXO houdt je al je elektronische apparaten schoon.

Reinigingsset

Deze handige set van OXO Good Grips bestaat uit een ronde borstel, microfiber doek en langharige borstel. De doek gebruik je voor het beeldscherm. Met de ronde borstel maak je de ruimte tussen het toetsenbord schoon. De langharige borstel is handig voor de randen en hoekjes. De reinigingsset is ook geschikt voor andere elektronica zoals telefoons en tablets. Zo kan je weer fris doorwerken met een schone werkplek.

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.