✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Handige maatbeker

Handige Maatbeker

Een handige maatbeker van OXO Good Grips is een welkome toevoeging in ieder keukenassortiment. Maar welke maatbeker vind je het handigst? Één waarbij je van bovenaf de inhoud kunt lezen? Een knijpmaatbeker of een maatbeker met een deksel (dressingshaker)?

maatkan

1. Maatkan waarbij je van bovenaf de inhoud kunt aflezen

Met de OXO Maatkan is het afmeten van vloeistoffen écht gemakkelijk geworden. Dankzij de slimme maatverdeling op de schuine rand, kun je de inhoud van bovenaf aflezen terwijl je schenkt. Het vullen, bukken, aflezen en bijsturen behoort hiermee definitief tot het verleden.

oxo-knijpmaatbeker

2. Knijpmaatbeker ‘Knijp & Schenk 

De siliconen knijpmaatbeker kan tegen hitte en is dus geschikt voor de magnetron. Het honingraatpatroon geeft een goede greep, waardoor de beker niet zomaar uit je handen glijdt. Ook niet wanneer je handen nat zijn. Daarnaast zorgt dit honingraatpatroon ervoor dat je je handen niet brandt. Ook niet als hij net uit de magnetron komt. Door in de maatbeker te knijpen vorm je een tuit, waarmee je gemakkelijk de inhoud in bijvoorbeeld de kom van een standmixer of muffinvormen schenkt.

  • Verkrijgbaar in 250 ml en 500 ml
  • Siliconen met antislip honingraatstructuur
  • Hittebestendig
Dressingshaker

3. Dressingshaker met volumeaanduiding

Afmeten, mengen, shaken en roeren doe je eenvoudig in de OXO Dressing Shaker. De waterdichte OXO Dressing Shaker vul je via de brede opening met de juiste hoeveelheid. Je draait de dop erop en je schudt de shaker snel heen en weer. Door de perfecte afsluiting weet je zeker dat je niks knoeit. Pas als je de hendel naar achteren trekt, kun je met één hand de dressing, saus of marinade uitschenken. De Dressingshaker is dankzij zijn luchtdichte afsluiting ook perfect om de dressing in te bewaren.

  • Verkrijgbaar in 200 ml en 350 ml
  • Handige afsluiting om te schudden en te mengen
maatlepels-2

4. De bekende maatlepels

De OXO Maatlepels zijn erg handig als het op precies meetwerk aankomt. De maatlepels kun je eenvoudig van elkaar klikken en onafhankelijk van elkaar gebruiken. De maten zijn weergegeven in grote, gekleurde en opvallende cijfers. Zodat je in één oogopslag de juiste maatlepel pakt. Het handvat is comfortabel en zacht, zoals je van OXO gewend bent.

  • Bevat een maatlepel van 1 eetlepel, 1/2 eetlepel, 1 theelepel, 1/2 theelepel, 1/4 theelepel, 1/8 theelepel
  • Voorzien van schraper om de maatlepel af te strijken

Ook beschikbaar: de luxe OXO RVS Maatlepels uit onze SteeL-collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *