✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

opgeruimd aanrecht

Een opgeruimd aanrecht

Een opgeruimd aanrecht is heerlijk. Want op het aanrecht heb je al snel te weinig ruimte. Om je aanrecht schoon en opgeruimd te houden, heeft OXO Good Grips een paar handige hulpjes. We stellen ze graag aan je voor, zodat jouw aanrecht voortaan ook keurig opgeruimd en schoon is.

oxo-schrobborstel-met-zeepdispenser

Handige borstels

Wil je jouw aanrecht schoon houden? Dan is een goede borstel onmisbaar. OXO heeft iets heel handigs gedaan. Ze hebben aan hun beroemde afwasborstel met zeepdispenser een schuurspons bevestigd. Hiermee kun je gemakkelijk het aanrechtblad schrobben. Deze schuurspons heeft een verzacht handvat en is gemakkelijk te gebruiken. Door iedereen. Ook als je wat minder kracht in je handen hebt.

Andere handige borstels voor het aanrecht zijn de OXO Flessenborstel en de OXO Handborstel.

oxo-rvs-gootsteen-organizer-2

Gootsteenorganizer

De basis van een opgeruimd aanrecht is een organizer voor de borstels en doekjes. De OXO Gootsteen Organizers zijn compact, handig en gemakkelijk schoon te maken. Hij is op verschillende manieren in te delen en hierdoor geschikt voor ieder huishouden.

droogmat-met-borstel-z1

Doe de afwas

Voor de afwas heb je waarschijnlijk een vaatwasmachine. Maar sommige mooie spullen zul je liever met de hand afwassen. OXO Good Grips heeft naast een gewone afwasborstel met verzacht handvat, ook een Afwasborstel met zeepdispenser en houder. Deze borstel komt overal bij, heeft een zacht handvat en doseert gemakkelijk een beetje sop. Zo is het niet erg meer om de afwas te doen. Zeker niet als je ook over een OXO droogmat of OXO afdruiprek beschikt. Beiden zijn ze gemakkelijk op te bergen. De siliconen droogmat kun je zelfs helemaal oprollen. Het afdruiprek heeft een enorme capaciteit voor veel afwas en plek voor borden.

oxo-hoekvergiet-3

Vergiet

Een vergiet helpt toch niet om uw aanrecht opgeruimd te houden? Toch wel, want de OXO Hoekvergiet plaats je gemakkelijk in de hoek van jouw vierkante gootsteen. Zo hou je voldoende ruimte over om de gootsteen ook voor andere zaken te gebruiken.

oxo-afwasborstel-z1

OXO Aanrechthulpen

Alle OXO Aanrechthulpen zijn superhandig en voorzien van een antisliphandvat. Zoals we dat van OXO Good Grips mogen verwachten. Ze zijn geschikt voor iedereen, ook als je wat minder kracht in je handen hebt. En ze zijn mooi en handig vorm gegeven. Voor de borstels zijn uiteraard vervangingsborstels te koop, zodat je niet de complete borstel hoeft te vervangen. Deze vervangingsborstels kun je gewoon meebestellen. We hebben ze allemaal op voorraad. En als je er veel tegelijk bestelt, hoef je geen verzendkosten te betalen. Zo heb je lang veel plezier van je aankoop.

2 comments

  1. Ingrid van Heel

    Is de gele schuurspons borstel nog leverbaar?
    Gr Ingrid

  2. OXO Good Grips Shop

    Momenteel helaas niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *