✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Opruimen met OXO POP Containers

Opruimen met OXO POP-containers

Je keukenkastjes opruimen is helemaal niet zo moeilijk. Het is een kwestie van ordenen, schikken en de juiste bewaarbussen aanschaffen. Want je keukenkastjes worden rommelig door openstaande zakjes, potjes, doosjes en bakjes. En omdat je vaak moet zoeken naar de ingrediënten die je nodig hebt. Waar stonden die ook al weer? En tijdens het zoeken raakt alles nog verder door de war.

Keukenkastjes ordenen

Alle ingrediënten, hulpmiddelen en kookgerei breng je keurig op orde, zodat je direct het overzicht hebt. Voor het kookgerei heb je de besteklade.  Hulpmiddelen en ingrediënten doe je zoveel mogelijk in stapelbare bussen, zodat je alle ruimte optimaal gebruikt.

Keukenkastjes schikken

De bussen die zich perfect lenen voor het ordenen en schikken van je keukenkastjes zijn de OXO POP Containers 2.0. Deze kun je namelijk heel handig stapelen en labelen. Zo krijg je een ‘muur’ van voorraadbussen waar keurig op staat wat erin zit.

Hoe stapel je de Pop Containers?

De POP Containers zijn er in 5 verschillende maten. De Klein Vierkante en de Rechthoekige zijn handig, maar slechts beperkt met elkaar uitwisselbaar. De Groot Vierkante, Mini Vierkante en Smal Rechthoekige daarentegen, kun je perfect met elkaar combineren.

OXO pop opstapelen

Handige afmetingen

Er passen namelijk precies 4 Mini Vierkante (8×8 cm.) op één Groot Vierkante (16×16 cm.). En er passen precies 2 Smal Rechthoekige (16×8 cm.) op diezelfde Groot Vierkante. Op die Smal Rechthoekige passen natuurlijk ook weer precies 2 Mini Vierkante.

Kies de perfecte maat

Meet je keukenkastje op en bepaal welke maten POP Containers je naast elkaar kwijt kunt. En hoe hoog je ze kunt stapelen. Alle bussen verspringen in stappen van 8 centimeter. Dus de mini is 8 cm, de lage 16, de medium 24 en de hoge 32.

Zo hou je je lades netjes

Voor een lade geldt natuurlijk hetzelfde als voor de kastjes. Je houdt ze netjes door alles keurig in bussen te doen. Een zak bloem die open staan, daar wordt toch niemand blij van? En in de POP Containers bewaar je je ingrediënten ook nog eens luchtdicht. Zo hou je ze langer vers. En niet onbelangrijk tijdens het koken: je opent ze met één hand!

Oxo pop openen met een hand

Je keuken is altijd opgeruimd

Met POP Containers ruim je je keuken op. Je kunt ze vullen met ingrediënten, maar ook met hulpmiddelen en accessoires. Zoals touw, rietjes, kaarsjes, ijslepels, stokjes voor Aziatische gerechten, satéprikkers en meer.

Hou je van verse kruiden?

Verse kruiden koop je los op de markt, of in een zakje. Dat geeft rommel in je keukenlade. Dus doe je ze natuurlijk in een kruidenpotje. En wist je dat de Mini Vierkante POP Containers daar perfect voor zijn? Gebruik een bus van 8x8x8 centimeter voor verse nootmuskaat. En één van 8x8x16 voor langere vanillestokjes.

Maak kennis met de OXO POP Containers

De OXO POP Containers 2.0 zijn de handigste voorraadbussen die er zijn. Met een goede sluiting, veel ruimte in de bus en de mogelijkheid om handige accessoires onder het deksel te klikken. Met deze bussen zijn jouw keukenkastje altijd opgeruimd en georganiseerd. En jouw ingrediënten blijven langer vers. Want je sluit ze luchtdicht af. Met één hand.

Handige accessoires

Interessant blog? Deel het online 🙂

mangosnijder
Blog
Anne Groen

Zo snij je een mango

De mango is niet meer weg te denken uit onze keuken. Van zoete toevoeging in hartige salades, tot de lekkerste (gezonde) desserts. De tropische vrucht

oxo droogrek waterfles
Blog
Anne Groen

Het beste droogrek voor waterflessen

Tegenwoordig kun je er bijna niet meer omheen; de (plasticvrije) waterfles. Overal duiken ze op. Waar ze voorheen alleen gebruikelijk waren in de sportschool, kom

CHECKLIST-BBQ
Blog
OXO Good Grips Shop

BBQ Checklist

De beste BBQ begint met een uitmuntende voorbereiding. Dit is de BBQ Checklist die alle andere lijsten overbodig maakt. Een checklist die meer is dan

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken