Winkelwagentje

 

✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Kleine dunschillers die alles kunnen

We hebben een prachtige collectie van 7 kleine dunschillers die alles kunnen. In 7 verschillende kleuren, zodat je eenvoudig de juiste uit de lade pakt. De beroemde OXO Dunschiller Y-model kent natuurlijk iedereen. Met zijn 7 kleine broertjes laten we je graag kennis maken.

Wendbaar

De 7 compacte dunschillers zijn ontworpen met het oog op wendbaarheid. OXO deed onderzoek naar hoe mensen de dunschiller in de keuken gebruiken. Ze bleken ze te gebruiken met het handvat omhoog, de hand dichtbij het mes, terwijl ze van het fruit afschillen. 

Om de nieuwe dunschiller gemakkelijker en comfortabeler te maken, moest de anti-slipgreep worden uitgebreid. Zodat hij ook stevig vasthoudt als je hem vlakbij het mes vasthoudt.

OXO dunschiller prep

Minder kracht?

Ook als je wat minder kracht in je handen hebt, moeten deze kleine dunschillers perfect voor je werken. Daarom snijden ook deze dunschillers eenvoudig door groente en fruit.

Linkshandig

Zoals alle OXO dunschillers, zijn ook de 7 kleine gekleurde broertjes net zo gemakkelijk links, als rechts te gebruiken.

Met de duurzame borstels van OXO Good Grips, hou je eenvoudig de badkamer blinkend schoon.

Duurzame investering

Zoals alle andere dunschillers rustten we ook deze dunschillers uit met messen van Japans roestvrijstaal. De snijbladen zijn hierdoor van hoge kwaliteit en roesten niet. Ook niet in de vaatwasser. Zo zijn ook deze dunschillers een duurzame investering.

Compact

De dunschillers liggen straks waarschijnlijk in je keukenlade. En die lade is waarschijnlijk al best vol. Daarom zijn deze dunschillers extra compact. Zodat ze niet te veel kostbare ruimte innemen. En dankzij de mooie kleuren, pak je snel de juiste dunschiller.

Schilt alleen de schil

Met de compacte OXO Prep Dunschiller schil je heel precies allerlei groenten en fruit. Dankzij het scherpe blad schil je echt alleen de schil en niet het vruchtvlees.

Voor zachte groente en fruit

Deze compacte OXO Prep Dunschiller heeft een licht gekarteld, scherp mes. Hiermee schil je gemakkelijk zachte fruit- en groentesoorten. Zoals tomaten, perziken, pruimen en meer.

Voor citroen en limoen

Deze compacte OXO Prep Citrusschiller en -trekker heeft kleine inkepingen om fijn mee te zesten. En aan de andere kant zit een dunschillermes, waarmee je perfect de schil van de citroen verwijdert.

Aspergeschiller

De OXO Prep Aspergeschiller is perfect voor het schillen van asperges. Dankzij het scherpe gekartelde blad snijdt hij gemakkelijk door de soms harde schil van de asperges.

Garnering voor salade

Deze OXO Prep Juliënnesnijder Y-model is geweldig voor het maken van perfecte Juliënnestrips. Deze dunne groentesliertjes gebruik je in een salade, een Aziatisch gerecht of gewoon als garnering.

Snippert een witte kool

De OXO Prep Dunschiller Y-model Groot is precies de juiste maat voor het schillen van grote groenten. Je schilt gemakkelijk aubergine en je snippert zonder moeite een grote kool.

Om maïs te strippen

Deze OXO Prep Maisstripper is geweldig voor het snel en efficiënt strippen van maiskolven. De heerlijke maïskorrels passen perfect in Mexicaanse gerechten en mooie salades.

Interessant blog? Deel het online 🙂

OXO handige schoonmaaktips
Blog
Brechje

Handige schoonmaaktips

Het huis voorzien van de wekelijkse schoonmaak. Het hoeft helemaal niet zoveel werk te zijn. Met de juiste schoonmaakproducten kom je al een heel eind.

5 onmisbare baraccessoires
Blog
Brechje

5 onmisbare baraccessoires

Thuis een cocktailavond organiseren met familie en vrienden is natuurlijk erg gezellig. Maar om je huis om te toveren tot een thuisbar, heb je natuurlijk

De 4 beste ijsscheppen
Blog
Brechje

De 4 beste ijsscheppen

Met de ijsscheppen van OXO creëer je de mooiste ronde bollen ijs. Met één druk op de knop laat je de bol losglijden uit de

Sladressing bewaren
Blog
Brechje

Sladressing bewaren

Sladressing bewaren en zelf sladressing maken. Dat doe je met de dressingshaker van OXO. Maar hoelang mag je een dressing in de koelkast bewaren? Dat