Winkelwagentje

 

✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✓ Gratis retourneren met PostNL

Kleine dunschillers die alles kunnen

We hebben een prachtige collectie van 7 kleine dunschillers die alles kunnen. In 7 verschillende kleuren, zodat je eenvoudig de juiste uit de lade pakt. De beroemde OXO Dunschiller Y-model kent natuurlijk iedereen. Met zijn 7 kleine broertjes laten we je graag even kennis maken.

Wendbaar

De 7 compacte dunschillers zijn ontworpen met het oog op wendbaarheid. OXO deed onderzoek naar hoe mensen de dunschiller in de keuken gebruiken. Ze bleken ze te gebruiken met het handvat omhoog, de hand dichtbij het mes, terwijl ze van het fruit afschillen. Om de nieuwe dunschiller gemakkelijker en comfortabeler te maken, moest de anti-slipgreep worden uitgebreid. Zodat hij ook stevig vasthoudt als je hem vlakbij het mes vasthoudt.

compacte-dunschiler

Minder kracht?

Ook als je wat minder kracht in je handen hebt, moeten deze kleine dunschillers perfect voor je werken. Daarom snijden ook deze dunschillers eenvoudig door groente en fruit.

Linkshandig

Zoals alle OXO dunschillers, zijn ook de 7 kleine gekleurde broertjes net zo gemakkelijk links, als rechts te gebruiken.

oxo dunschiller die alles kan

Duurzame investering

Zoals alle andere dunschillers rustten we ook deze dunschillers uit met messen van Japans roestvrijstaal. De snijbladen zijn hierdoor van hoge kwaliteit en roesten niet. Ook niet in de vaatwasser. Zo zijn ook deze dunschillers een duurzame investering.

Compact

De dunschillers liggen straks waarschijnlijk in je keukenlade. En die lade is waarschijnlijk al best vol. Daarom zijn deze dunschillers extra compact. Zodat ze niet te veel kostbare ruimte innemen. En dankzij de mooie kleuren, pak je snel de juiste dunschiller.

Met de compacte OXO Prep Dunschiller schil je heel precies allerlei groenten en fruit. Dankzij het scherpe blad schil je echt alleen de schil en niet het vruchtvlees.

OXO dunschiller gekarteld y-model precision

Deze compacte OXO Prep Dunschiller heeft een licht gekarteld, scherp mes. Hiermee schil je gemakkelijk zachte fruit- en groentesoorten. Zoals tomaten, perziken, pruimen en meer.

OXO Prep Citrusschiller en -trekker

Deze compacte OXO Prep Citrusschiller en -trekker heeft kleine inkepingen om fijn mee te zesten. En aan de andere kant zit een dunschillermes, waarmee je perfect de schil van de citroen verwijdert.

OXO Prep Aspergeschiller

De OXO Prep Aspergeschiller is perfect voor het schillen van asperges. Dankzij het scherpe gekartelde blad snijdt hij gemakkelijk door de soms harde schil van de asperges.

OXO Juliënnesnijder y-model precision

Deze OXO Prep Juliënnesnijder Y-model is geweldig voor het maken van perfecte Juliënnestrips. Deze dunne groentesliertjes gebruik je in een salade, een Aziatisch gerecht of gewoon als garnering.

OXO-Y-model-groot

De OXO Prep Dunschiller Y-model Groot is precies de juiste maat voor het schillen van grote groenten. Je schilt gemakkelijk aubergine en je snippert zonder moeite een grote kool.

oxo-prep-maisstripper

Deze OXO Prep Maisstripper is geweldig voor het snel en efficiënt strippen van maiskolven. De heerlijke maïskorrels passen perfect in Mexicaanse gerechten en mooie salades.

Gratis verzenden

Voor bestellingen boven de €30,-

Gratis retourneren via PostNL

Altijd 30 dagen bedenktijd

Binnen 1 à 2 werkdagen in huis

Verzending met DHL