Gepost op

Luchtdichte voorraadbus

voorraadbussen-luchtdichte-afsluiting

Wat je in een luchtdichte voorraadbus bewaart, blijft langer goed. De OXO ‘Pop Container’ Voorraadbussen hebben zo’n luchtdichte sluiting. Dankzij een ingenieus mechanisme sluit je met één druk op het deksel de voorraadbus luchtdicht af.

Verse koffie

Koffie is iets dat snel zijn smaak en aroma kan verliezen. Om dit te voorkomen bewaar je koffiebonen in de dichte zak in de vriezer. Want door de bonen te bevriezen blijven ze langer vers. Heb gemalen koffie, dan is het belangrijk om de voorraadbus goed luchtdicht af te sluiten. En natuurlijk tijdens het gebruik zo kort mogelijk te openen. Op die manier blijft ook de gemalen koffie vers en geniet je altijd van de lekkerste koffie.

De voorraadbus rechthoek 1,4 liter is heel geschikt om een pond koffie in te bewaren

Noten voorraadbus

Vers gebrande noten zijn heerlijk. Maar na een paar dagen zijn ze niet zo vers meer en worden ze steeds minder lekker. Bewaar noten en pinda’s daarom luchtdicht in een  voorraadbus. OXO heeft kleine, doorzichtige en stapelbare voorraadbussen. Speciaal voor noten, pinda’s en zaden.

De voorraadbus vierkant 0,3 liter, rechthoek 0,5 liter en groot vierkant 0,8 liter zijn heel geschikt voor het luchtdicht bewaren van noten. Ook de ronde Flip Lock voorraadbus glas van 0,5 liter is prima.

oxo-voorraadbussen

Muesli knapperig houden

Muesli en havervlokken blijven heerlijk vers en knapperig in een luchtdicht afsluitbare voorraadbus. Dankzij de ronde hoeken van de OXO Pop Containers schenk je de havervlokken er gemakkelijk uit en kun je perfect doseren. Dit geldt trouwens ook voor brinta, cruesli en andere ontbijtgranen.

De voorraadbus vierkant 2,0 liter, rechthoek 2,3 liter en groot vierkant 2,3 liter zijn heel geschikt om een kilo ontbijtgranen in te bewaren.

voorraadbussen

Suiker, meel, rijst of pasta bewaren

Ook minder bederfelijke waren, zoals suiker, rijst, meel en pasta kun je in een luchtdicht afgesloten voorraadbus langer bewaren dan in een gewone voorraadbus.

De voorraadbus vierkant 1,4 liter, rechthoek 1,4 liter en de ronde Flip Lock voorraadbus glas van 1,5 liter zijn perfect om een kilo suiker, rijst, meel of pasta luchtdicht in te bewaren.

luchtdichte-voorraadbus

Daarom zijn de OXO Luchtdichte Voorraadbussen zo briljant

  • Met 1 hand te openen en te sluiten
  • Luchtdicht met 1 druk op de knop
  • Afgeronde hoeken voor gemakkelijk schenken
  • Helder transparant kunststof, zodat je kunt zien hoeveel van wat er in zit
  • Eenvoudig te stapelen
  • Uiteraard is alle kunststof BPA-vrij
  • Heldere glazen ‘Flip Lock’ luchtdichte voorraadbussen staan mooi op het aanrecht

intelligent-ontwerp

Intelligent ontwerp

De OXO POP Container voorraadbussen zijn, zoals eigenlijk alle producten van OXO Good Grips, ontworpen voor gemakkelijk gebruik. De Pop Containers zijn vierkant, zodat je ze gemakkelijk kunt organiseren. Maar de hoeken zijn juist afgerond, zodat de inhoud zonder kleven naar buiten komt. Er is ook een speciale OXO Schep verkrijgbaar, maar meestal zul je die niet nodig hebben. De transparante (en transparant blijvende) bus is een knap staaltje simpel design. Maar de echte intelligentie zit in het deksel. Dit deksel is voorzien van een knop die je met één hand kunt bedienen. Als je hem indrukt sluit het deksel luchtdicht af. Als je hem nogmaals indrukt, komt de knop omhoog en kun je zonder moeite het deksel van de bus nemen. Uiteraard is het deksel volledig demontabel voor een eenvoudige reiniging.

Geef een reactie