Winkelwagentje

 

✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Minder eten weggooien

Minder eten weggooien

Wil je minder eten weggooien? Dat kan! En eigenlijk is het heel eenvoudig. Je moet er gewoon voor zorgen dat je groente en fruit beter bewaart. En dat je je restjes goed bewaart en hergebruikt. En als je dan eten weggooit, zorg dan dat je het gescheiden inzamelt. Lees snel verder hoe OXO je daarbij helpt…

25% minder weggooien

Je koopt de mooiste groenten en het beste fruit. Maar na een week ziet het er opeens niet zo lekker meer uit. Daar heeft OXO Good Grips wat op bedacht. De GreenSaver! De Greensaver absorbeert rijpingsgas en houdt groente en fruit zo veel langer vers en knapperig.

Halve etensresten bewaren

De OXO vershouders zijn de perfecte oplossing voor de halve etenswaren die vaak overblijven. Zoals ui, tomaat of een halve citroen. Bespaar iedere keer een nieuw plastic zakje met deze vershouders. Het siliconen vormt zich naar het product en zo sluit het goed af en blijft het dus langer vers.

GFT scheiden

Als dan toch eten weggooit, zamel het dan gescheiden in. Want eten mag gewoon bij het GFT-afval. En ook daarvoor heeft OXO Good Grips iets handigs bedacht. Namelijk een kleine afvalbak die je op het aanrecht zet. Voedselresten gooi je er gemakkelijk in en één keer per week leeg je deze compostemmer in de GFT-bak.

Luchtdicht bewaren

Verder hebben we natuurlijk nog de droge waren. Die bewaar je luchtdicht in de OXO POP Containers. Zo blijven rijst, bloem, muesli, koekjes, snoep, noten en zaden langer vers. En hoef je ze niet weg te gooien.

Hou de dressing vers

ls je eigen saus of dressing hebt gemaakt is het wel zo fijn als je er optimaal van kan genieten. Gaat het de eerste keer niet helemaal op? dan is dat geen enkel probleem. De OXO dressingshakers zijn namelijk afsluitbaar. En dus perfect om je dressing in te bewaren voor de volgende keer.

Vers eten onderweg

Neem je weleens een zelfgemaakte salade mee naar werk? Maak en bewaar hem in een lunchbox van OXO. Je sluit de lunchboxen luchtdicht af en ze lekken niet. Ook boterhammen, fruit, koekjes en ander eten kun je in de bakjes bewaren.

Interessant blog? Deel het online 🙂

Valentijnsrecepten voor de hele familie
Blog
Brechje

Valentijnsrecepten voor de hele familie

Valentijnsdag staat voor de deur. Wil je dit jaar wat anders geven dan een cadeau? Wij zetten een paar lekkere en makkelijke recepten op een rij. Om heerlijk van te genieten met je partner op 14 februari. Of met de hele familie.

Valentijnscadeau inspiratie
Blog
Brechje

Valentijnscadeau inspiratie

Nog geen idee wat je jouw Valentijn dit jaar wilt geven? OXO geeft je een flinke dosis inspiratie voor jouw Valantijnscadeau. Van kookcadeaus tot huishoudcadeaus en voor hem of voor haar.

De iconische OXO Good Grips greep
Blog
Brechje

De iconische OXO Good Grips greep

Het merk OXO staat bekend om zijn iconische Good Grips greep. De zachte, zwarte anti-sliphandvaten zijn te vinden op bijna alle producten van OXO. Van

Stijlvol matzwart keukengerei
Blog
Brechje

Stijlvol zwart keukengerei

De kleur zwart staat voor kracht, elegantie en formaliteit. Zwarte accessoires in huis zijn helemaal van nu en dat zal voorlopig nog wel even blijven.

7 tips om je soep nog lekkerder te maken
Blog
Brechje

7 tips om een lekkere soep te maken

Soepen zijn heerlijk om tijdens de koude wintermaanden te eten. En je kunt er allerlei groenten in verwerken. Daarnaast is het een erg veelzijdig gerecht.

Zo gebruik je de OXO Pop Containers
Blog
Brechje

Zo gebruik je de OXO Pop Containers

De OXO Pop Containers zijn ontzettend handig om allerlei droogwaren in te bewaren. Maar welke maat Pop Container gebruik je voor welk product? In deze