✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Minder eten weggooien

Minder eten weggooien

Wil je minder eten weggooien? Dat kan! En eigenlijk is het heel eenvoudig. Je moet er gewoon voor zorgen dat je groente en fruit beter bewaart. En dat je je restjes goed bewaart en hergebruikt. En als je dan eten weggooit, zorg dan dat je het gescheiden inzamelt. Lees snel verder hoe OXO je daarbij helpt…

25% minder weggooien

Je koopt de mooiste groenten en het beste fruit. Maar na een week ziet het er opeens niet zo lekker meer uit. Daar heeft OXO Good Grips wat op bedacht. De GreenSaver! De Greensaver absorbeert rijpingsgas en houdt groente en fruit zo veel langer vers en knapperig.

Halve etensresten bewaren

De OXO vershouders zijn de perfecte oplossing voor de halve etenswaren die vaak overblijven. Zoals ui, tomaat of een halve citroen. Bespaar iedere keer een nieuw plastic zakje met deze vershouders. Het siliconen vormt zich naar het product en zo sluit het goed af en blijft het dus langer vers.

GFT scheiden

Als dan toch eten weggooit, zamel het dan gescheiden in. Want eten mag gewoon bij het GFT-afval. En ook daarvoor heeft OXO Good Grips iets handigs bedacht. Namelijk een kleine afvalbak die je op het aanrecht zet. Voedselresten gooi je er gemakkelijk in en één keer per week leeg je deze compostemmer in de GFT-bak.

Luchtdicht bewaren

Verder hebben we natuurlijk nog de droge waren. Die bewaar je luchtdicht in de OXO POP Containers. Zo blijven rijst, bloem, muesli, koekjes, snoep, noten en zaden langer vers. En hoef je ze niet weg te gooien.

Hou de dressing vers

ls je eigen saus of dressing hebt gemaakt is het wel zo fijn als je er optimaal van kan genieten. Gaat het de eerste keer niet helemaal op? dan is dat geen enkel probleem. De OXO dressingshakers zijn namelijk afsluitbaar. En dus perfect om je dressing in te bewaren voor de volgende keer.

Vers eten onderweg

Neem je weleens een zelfgemaakte salade mee naar werk? Maak en bewaar hem in een lunchbox van OXO. Je sluit de lunchboxen luchtdicht af en ze lekken niet. Ook boterhammen, fruit, koekjes en ander eten kun je in de bakjes bewaren.

Interessant blog? Deel het online 🙂

lunchbox salade
Blog
OXO Good Grips Shop

Fijne salade voor de lunch

Zelf een maaltijdsalade maken is super makkelijk en je hebt gelijk een gezond gerecht voor tijdens de lunch. Je kunt eindeloos variëren met verschillende groenten,

Zelf een maaltijdsalade maken
Blog
Brechje

Zelf een maaltijdsalade maken

Zelf een maaltijdsalade maken is super makkelijk en je hebt gelijk een gezond gerecht voor tijdens de lunch of het avondeten. Je kunt eindeloos variëren

ijskoffie maken
Blog
Anne Groen

IJskoffie maken

Met warme dagen is het ontzettend lekker om ijskoffie te drinken. Bestel jij graag een ijskoffie buiten de deur? Probeer ’m eens zelf te maken!

De 4 beste ijsscheppen
Blog
Anne Groen

De beste ijsscheppen

Met de ijsscheppen van OXO creëer je de mooiste ronde ijsbollen. Met één druk op de knop laat je de bol losglijden uit de tang.

kernsen ontpitten
Blog
Anne Groen

Gemakkelijk kersen ontpitten

Het kersenseizoen is begonnen! En dat is fijn, want er gaat niets boven de smaak van verse, sappige kersen in de zomer. Heb jij deze