Winkelwagentje

Officieel dealer

Gratis verzenden vanaf €30,-

Gratis retourneren

minder eten weggooien

Minder eten weggooien

Wil je minder eten weggooien? Dat kan! En eigenlijk is het heel eenvoudig. Je moet er gewoon voor zorgen dat je groente en fruit beter bewaart. En dat je je restjes goed bewaart en hergebruikt. En als je dan eten weggooit, zorg dan dat je het gescheiden inzamelt. Lees snel verder hoe OXO je daarbij helpt…

25% minder weggooien

Je koopt de mooiste groenten en het beste fruit. Maar na een week ziet het er opeens niet zo lekker meer uit. Daar heeft OXO Good Grips wat op bedacht. De GreenSaver! De Greensaver absorbeert rijpingsgas en houdt groente en fruit zo veel langer vers en knapperig.

minder eten weggooien

Meer weten over de OXO Greensaver?

minder eten weggooien

Halve etenswaren bewaren

De OXO vershouders zijn de perfecte oplossing voor de halve etenswaren die vaak overblijven. Zoals ui, tomaat of een halve citroen. Bespaar iedere keer een nieuw plastic zakje met deze vershouders. Het siliconen vormt zich naar het product en zo sluit het goed af en blijft het dus langer vers.

minder eten weggooien

GFT gescheiden inzamelen

Als dan toch eten weggooit, zamel het dan gescheiden in. Want eten mag gewoon bij het GFT-afval. En ook daarvoor heeft OXO Good Grips iets handigs bedacht. Namelijk een kleine afvalbak die je op het aanrecht zet. Voedselresten gooi je er gemakkelijk in en één keer per week leeg je deze compostemmer in de GFT-bak.

minder eten weggooien

Luchtdicht bewaren

Verder hebben we natuurlijk nog de droge waren. Die bewaar je luchtdicht in de OXO POP Containers. Zo blijven rijst, bloem, muesli, koekjes, snoep, noten en zaden langer vers. En hoef je ze niet weg te gooien.

minder eten weggooien

Hou je dressing vers

Als je eigen saus of dressing hebt gemaakt is het wel zo fijn als je er optimaal van kan genieten. Gaat het de eerste keer niet helemaal op? dan is dat geen enkel probleem. De OXO spuitflessen zijn namelijk afsluitbaar. En dus perfect om je dressing in te bewaren voor de volgende keer.

Meer weten over OXO Spuitflessen?

Lees ook:

minder eten weggooien

Strooi met mate

Heb je nootjes gebruikt voor je gerecht of wil je je muesli wat langer vers houden? De OXO Strooibussen zijn daar de perfecte oplossing voor. Met één hand sluit je de strooibus weer luchtdicht af. Zo blijft het allemaal vers.

minder eten weggooien

Voor de kleine restjes

Tot slot moeten we de kleine restjes niet vergeten. Soms heb je van verschillende hapjes een klein restje over. Dit gooi je al snel weg. Maar dat is super zonde. Ook deze verschillende kleine hapjes kan je nog super goed bewaren. De OXO bewaarbakjes zijn super fijn voor kleine restjes.

Gratis verzenden

Voor bestellingen boven de €30,-

Gratis retourneren via PostNL

Altijd 30 dagen bedenktijd

Binnen 1 à 2 werkdagen in huis

Verzending met DHL