✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

cadeau-voor-iemand-die alles-al-heeft

Wat geef je iemand die alles al heeft?

Zo iemand verras je natuurlijk met iets buitengewoons. Iets wat jij, maar de jarige job of jubilaris ook niet had bedacht. We hebben 5 bijzondere cadeau’s voor iemand die alles al heeft op een rij gezet. En voor als je echt iets buitengewoons wilt geven, vind je onderaan de lijst ook nog een paar superhandige schoonmaakproducten. Dat is pas ongewoon. En de kans is groot dat deze persoon dit nog niet heeft (en straks niet meer zonder wil).

OXO Magnetische Punaises

1. Magnetische punaises

De OXO Magnetische Punaises zijn erg handig om memo’s en andere zaken aan te bevestigen. In het handvat van de Magnetische Punaises zitten 2 magneten waartussen je eenvoudig bijvoorbeeld een briefje kunt klemmen.

OXO GreenSaver voor Koelkastlade

2. Altijd verse groenten in de koelkastlade

De OXO GreenSaver voor Koelkastlade vermindert de hoeveelheid Etheen (ook wel ethyleen genoemd) in de groentelade. Hierdoor blijft de inhoud van de lade langer vers en kun je blijven genieten van heerlijk verse groenten en fruit.

OXO Hoekvergiet

3. Alleen voor als hij/zij een vierkante spoelbak heeft

Met de OXO Hoekvergiet laat je groenten, pasta of rijst ruimte-efficiënt uitlekken. Dat is handiger dan wanneer de vergiet meteen de hele gootsteen in beslag neemt. De Hoekvergiet is uitgerust met een brede anti-sliprand en zachte bumpers die je spoelbak beschermen.

OXO Knoflooksnijder

4. Een knoflookpers heeft iedereen, maar een knoflook snijder…

Knoflook snijden met de OXO Knoflooksnijder is veel veiliger dan met een mes, waarbij je het gladde knoflookteentje met je handen vast moet houden. Bij de OXO Knoflooksnijder plaats je heel eenvoudig het teentje in het reservoir. Je plaatst de restenhouder erop en je beweegt de knoflookteen soepel over de dubbele RVS messen.

OXO Pizzasnijder Anti Kras

5. Scherp pizzames dat geen krassen maakt

Deze Anti-Kras Pizzasnijder snijdt jouw pizza super gemakkelijk in keurig rechte stukken. En het gladde kunststof blad is zo gevormd dat er geen kaasresten aan blijven plakken. De OXO Pizzasnijder Anti Kras is uitgerust met een zacht anti-sliphandvat en een duimbeschermer voor extra veiligheid.

En als iemand ècht alles al heeft…

Dat zit er niets anders op dan met superhandige schoonmaakproducten aan te komen. Want die heeft hij/zij echt nog niet.

OXO Afwasborstel met Zeepdispenser

1. Altijd sop bij de hand tijdens het afwassen

De OXO Afwasborstel met Zeepdispenser en Houder maakt afwassen nu nog gemakkelijker. Met één druk op de knop spuit je wat extra afwasmiddel door de borstel, precies op de plek waar je aan het schrobben bent. Zolang je de knop ingedrukt houdt, blijft er afwasmiddel uitspuiten. Ben je klaar, dan zet je de borstel in de handige anti-sliphouder met lekbak. Zo blijft je aanrecht keurig opgeruimd en heb je jouw afwasborstel altijd binnen handbereik.

OXO RVS Raamwisser

2. De mooiste raamwisser uit ons assortiment

De OXO RVS Raamwisser is perfect om ramen, tegels, spiegels en douchedeuren mee schoon te maken. Deze Raamwisser kun je ook op kromme of gebogen oppervlakken gebruiken.

OXO Siliconen Droogmat

3. Droogmat die je snel opbergt

De OXO Siliconen Droogmat is de perfecte oplossing om de vaat te laten drogen, zonder dat je een heel droogrek nodig hebt. De Droogmat rol je na gebruik gewoon weer op en legt hem in de lade of kast.

OXO Vloerwisser met Microvezel

4. Beweeglijke vloerwisser

De draaibare kop van de OXO Vloerwisser met Microvezel manoeuvreert eenvoudig langs de meubels in je huis. De Microvezel neemt eenvoudig stof op en houdt het vast.

We zijn erg benieuwd welk cadeau jij uiteindelijk gekocht hebt, voor deze ‘iemand die alles al heeft’. Laat het ons weten door op dit bericht te reageren.

2 comments

  1. Gerwin Voss

    Hoi OXO; wij hebben een vraag; wij hebben een pizzames van jullie met een dubbel rolwiel. Dus naast elkaar .
    Waar wordt deze oorspronkelijk voor gebruikt?? De pizzastroken worden namelijk veelste smal gesneden dus waarschijnlijk heeft dit mes een andere functie! Graag horen wij van jullie. Mvg Gerwin

  2. OXO Good Grips Shop

    Hoi Gerwin, Ik denk dat jullie de OXO Salad Chopper te pakken hebben. Deze is in Nederland niet verkrijgbaar. Hij is geschikt voor het snel snijden van sla.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *