Winkelwagentje

 

✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Duurzaam Keukengerei

Duurzaam keukengerei

OXO biedt met de ‘SteeL-collectie’ een prachtig assortiment duurzaam keukengerei. De ‘SteeL-collectie’ is vervaardigd uit roestvrijstaal en heeft een ongelooflijk lange levensduur. Daarnaast is RVS hartstikke voedselveilig, mag het in de vaatwasser en blijft het mooi.

Zachte anti-slipgreep

Het meeste keukengerei uit de SteeL-collectie is door OXO uitgerust met een zachte greep van santoprene. Dit is een hittebestendig rubber met anti-slipeigenschappen. Uiteraard hartstikke veilig en natuurlijk zeer duurzaam. Het zorgt ervoor dat jouw chique keukengerei perfect in de hand ligt en er niet uitglijdt. Ook niet als je handen nat zijn.

Snijden en schillen

Duurzaam keukengerei begint bij de bereiding. Met de mooie mat-RVS tools ontdoe je de groente en het fruit eenvoudig van hun jasje. En snij je het in stukjes voor verdere bereiding. We hebben een heel assortiment voor snijden en schillen.

Koken

En dan het koken. Daar wil je zeker duurzaam keukengerei voor hebben. Roeren, scheppen, verdelen, hakken en serveren. Je doet het allemaal met de RVS keukenhulpen van OXO Good Grips. Een klein nadeel is dat het harde RVS niet zo veilig is voor de anti-aanbaklaag.

Serveren

De duurzame opscheplepels en serveertangen van geborsteld RVS staan prachtig op iedere gedekte tafel. Je schept er het eten mee op, verdeelt de lasagne en serveert de taart. Met zulk mooi keukengerei willen je gasten nog wel een keer opscheppen.

De duurzame OXO SteeL-collectie is gemaakt van Roestvrij Staal en heeft een ongelooflijk lange levensduur.

Aan tafel!

Tijdens het diner strooi je een smaakmaker simpel over het gerecht. Gewoon uit zo’n mooie RVS molen, bus of schenker.

Bewaren

Ook is het handig om droge waren luchtdicht te bewaren in een bewaarbus met een RVS deksel. Ook deze bussen horen thuis in de SteeL-Collectie en zijn dankzij hun lange levensduur ook echt duurzaam. 

Het duurzame keukengerei uit onze SteeL-collectie

Interessant blog? Deel het online 🙂

OXO handige schoonmaaktips
Blog
Brechje

Handige schoonmaaktips

Het huis voorzien van de wekelijkse schoonmaak. Het hoeft helemaal niet zoveel werk te zijn. Met de juiste schoonmaakproducten kom je al een heel eind.

5 onmisbare baraccessoires
Blog
Brechje

5 onmisbare baraccessoires

Thuis een cocktailavond organiseren met familie en vrienden is natuurlijk erg gezellig. Maar om je huis om te toveren tot een thuisbar, heb je natuurlijk

De 4 beste ijsscheppen
Blog
Brechje

De 4 beste ijsscheppen

Met de ijsscheppen van OXO creëer je de mooiste ronde bollen ijs. Met één druk op de knop laat je de bol losglijden uit de

Sladressing bewaren
Blog
Brechje

Sladressing bewaren

Sladressing bewaren en zelf sladressing maken. Dat doe je met de dressingshaker van OXO. Maar hoelang mag je een dressing in de koelkast bewaren? Dat