✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Een schone werkplek

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk een hoop viezigheid op. Maar ook daar heeft OXO hele fijne producten voor. Wij vertellen je graag hoe je je laptop, telefoon, smartwatch, koptelefoon en andere apparaten voorziet van een grondige schoonmaak.

Hoe vaak maak je schoon?

Wij raden aan om je elektronische apparaten minstens één keer per week schoon te maken bij dagelijks gebruik. Bijvoorbeeld op vrijdagmiddag. Vaak merk je zelf wel wanneer er vette vingerafdrukken op je scherm zitten. Tussen je toetsenbord is dit wat moeilijker te zien. Toch gaat er een hoop viezigheid tussen de toetsen van je toetsenbord zitten en is het de moeite waard om dit eens per week schoon te maken.

Oordopjes schoonmaken

Je oordopjes of koptelefoon gaan de hele tijd in en uit je oren. Je wilt ze dus regelmatig schoonmaken. Maar oordopjes schoonmaken met water is niet zo’n goed idee. 

Wij hebben daar de perfecte oplossing voor. De reinigingsborstel is perfect om vuil van je oordopjes en koptelefoon te verwijderen. De borstel heeft een slanke siliconen wisser en een zachte langharige borstel. Deze zijn perfect voor het oppakken van stof en vuil uit kleine delicate oppervlakken.

Je telefoon schoonmaken

Een hoesje om je telefoon, om het te beschermen tegen vallen en stoten is een super goed idee. Maar wanneer je het hoesje van je telefoon haalt is deze vaak niet zo schoon als je van de buitenkant zou denken. Met de reinigingsset reinig je gemakkelijk je telefoonhoesje. Met de microvezel doek neem je het beeldscherm af.

Beeldschermen reinigen

De beeldschermen van je elektronische apparaten kunnen erg vies worden. Bedenk maar eens hoe vaak je eigenlijk je telefoon beeldscherm aanraakt. Je beeldscherm regelmatig schoonmaken is geen overbodige luxe. De OXO reiniger voor laptops heeft een microvezel doek. Hiermee veeg je in een kleine beweging je scherm schoon.

Schoon toetsenbord

Alles wat je met je vingers aanraakt, van voedsel tot vuil, komt op je toetsenbord terecht. Lunch je het liefst achter je bureau? Reken maar dat er een hoop kruimels tussen de toetsen van je toetsenbord zitten.  Je toetsenbord zo nu en dan reinigen is dus helemaal niet zo’n slecht idee. De OXO reiniger voor laptops is niet alleen geschikt voor beeldschermen maar ook voor je toetsenbord. Met het kwastje veeg je je toetsenbord schoon.

Tussen de toetsen

Alleen het oppervlak van de toetsen schoonmaken is niet voldoende. Er hoopt zich nog een heleboel vuil op tussen de toetsen. De reinigingsset heeft een handig borsteltje waarmee je gemakkelijk tussen de toetsen van je computer komt.

Multi-functioneel

Je hebt misschien wel door dat de verschillende reinigers elkaar aanvullen. Ze zijn dus best wel multifunctioneel. En daarom kun je alle reinigers ook als set kopen.  Zo heb je altijd alles bij de hand voor het schoonmaken van je elektronica. 

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.