✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

een mandoline kopen

Een Mandoline kopen

Houd je van salade? Dan is een goede mandoline onmisbaar in jouw keuken. Met een OXO mandoline maak je in een handomdraai een heerlijke salade of een perfecte garnering. Dat doe je heel eenvoudig door de ingrediënten over de mandoline te ‘schaven’. Het vlijmscherpe mes maakt kaarsrechte schijfjes, reepjes of blokjes. Precies zoals jij het wilt.

Gegarandeerd

Een mandoline van OXO gaat heel lang mee en de messen blijven vlijmscherp. Niet voor niets geven we op alle mandolines minimaal een jaar garantie.

OXO mandolines

De OXO Mandolines zijn bekend om hun kwaliteit en gebruiksgemak. Een OXO Mandoline koop je daadwerkelijk voor het leven. Terwijl je er niet overdreven voorzichtig mee hoeft te doen en er dus echt mee kunt werken. Na afloop kan de OXO Mandolines (of in ieder geval een deel ervan) in de vaatwasmachine. Dat is wel zo handig.

Wij hebben vier mandolines in het assortiment.

Chef's mandoline 2.0

De OXO Chef’s Mandoline 2.0 is de allerbeste mandoline in ons assortiment. Het is ons absolute vlaggenschip waarmee je de mooiste creaties kunt maken. Deze mandoline koop je voor het maken van regelrechte culinaire sensaties.

Meer informatie

Mandoline V-blade

De OXO Mandoline V-blade is een uitgebreide mandoline met vele mogelijkheden. Je maakt er zelfs patat mee. Voor ieder gerecht plaats je het gewenste snijblad in de mandoline. Hiermee kun je echt alle kanten op.

Meer informatie

OXO mandoline

De OXO Mandoline is ons basismodel. Een compacte mandoline met veel mogelijkheden. Je snijdt eenvoudig zowel schijfjes als juliënne. En de compacte mandoline berg je compact op.

Meer informatie

OXO handmandoline

De OXO handmandoline is heel simpel in gebruik. En je laat hem eenvoudig op een kom rusten, zodat de gesneden waren direct in de kom vallen.

Meer informatie

Denk aan je veiligheid

Een mandoline is uitgerust met vlijmscherpe messen. Dat moet ook wel, want je wilt natuurlijk wel dat hij perfecte schijven en repen voor je snijdt. Om je handen te beschermen zijn mandolines uitgerust met een zogenoemde restenhouder. Dit is een dop waarin je de ingrediënten plaatst. Bijvoorbeeld een aardappel. Met deze dop schaaf je de aardappel veilig en efficiënt over de mandoline. Als je de mandoline niet gebruikt kunt je bij de betere mandolines de messen inklappen. Zo berg je hem veilig en compact op.

OXO mandoline

Interessant blog? Deel het online 🙂

oxo droogrek waterfles
Blog
Anne Groen

Het beste droogrek voor waterflessen

Tegenwoordig kun je er bijna niet meer omheen; de (plasticvrije) waterfles. Overal duiken ze op. Waar ze voorheen alleen gebruikelijk waren in de sportschool, kom

CHECKLIST-BBQ
Blog
OXO Good Grips Shop

BBQ Checklist

De beste BBQ begint met een uitmuntende voorbereiding. Dit is de BBQ Checklist die alle andere lijsten overbodig maakt. Een checklist die meer is dan

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *